Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Zámbó Krisztián kiszállhat az X-faktorból

Értékelés:
(0 szavazat)

Az énekes elárulta, ha a következő adásban sem éri el az önmagától elvárt színvonalat, feladja a versengést, az RTL pedig nem tarthatja vissza. Eközben rengetegen szorítanak sikeréért, rajongói oldala tele van bátorító üzenetekkel.

– Ehhez hasonló dolog még nem történt itthon, de külföldön már volt rá példa – mondta lapunknak Schiwert-Takács László, a műsor kreatív főszerkesztője. Tavaly Angliában a producerek hozták meg azt a döntést, hogy egy renitens versenyzőtől, Franky Cocozzától elbúcsúznak. A műsor epizódjainak száma adott, ezért ilyen esetben azt tudom elképzelni, hogy valamelyik kiesett versenyző jönne vissza a létszám miatt. De Krisztián szerintem felszívja magát, megmutatja, hogy ide való, ahogyan Csobot Adél is. Az első produkciója volt a színpadon, nem szokatlan, hogy ilyenkor a versenyzők félnek, esetleg egész nap nem esznek, rosszul tartalékolják az energiáikat.

 

– A próbán szinte mindenki sokkal jobban teljesített. Kétoldalú megállapodás van a csatorna és a versenyzők között, mindkét oldalon kötelezettségek és jogok szerepelnek, de nem lehetetlen, hogy valaki feladja a versenyt. Én tisztelem azt, aki ha úgy érzi, nem tud megfelelni ennek a szintnek, akkor abbahagyja. Zámbó Krisztián is megteheti tehát, hogy otthagyja a versenyt, ha rosszul énekel – tette hozzá Schiwert-Takács László.

 

forrás: borsonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1264 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 16. kedd 10:02

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.