Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Letöltendő börtönre ítélhetik Győzikééket

Értékelés:
(0 szavazat)

A vád letöltendő börtönbüntetést javasolt a 22,5 milliós adócsalással vádolt Győzikére és nejére, Beára, akik bizonyítékok hiányával, illetve elévüléssel védekeznek. Menedzserük, B. Attila számára nem letöltendő börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyész.

Gáspárék menedzsere, B. Attila néhány nappal ezelőtt írt vallomásában azt állítja, hogy a Zseri Kft. vezetőjeként az RTL Klub Győzike show-jának igenis rengeteg dolga és számos – számlával nem igazolt – kiadása volt. Például a show-ház fenntartása, a család külföldi utazásainak szállás- és jegyfoglalása, kocsi bérlése, a szereplők három esküvőjének megszervezése. Őt adócsalás bűnsegédletéért nem letöltendő börtönnel büntetne az ügyész.

 

 

A vád kifejtette, folytatólagosan, előre megtervezetten, jelentős értékre elkövetett adócsalásban, kölcsönösen egymásnak bűnsegédletében és magánokirat-hamisításban is bűnös a Gáspár házaspár, amely a büntető törvénykönyv szerint 2–12 éves börtönbüntetéssel sújtható.

– A szerződés színlelt, indokolatlan volt a megfelelő végzettséggel nem rendelkező menedzser közbeiktatása, ami csupán arra irányult, hogy magánszemélyként megússzák a személyi jövedelemadózást. A házaspárnak a kérdéses időben nem volt más bevétele, mint Balla Bea gyermekgondozási segélye, ennek ellenére átlagon felüli életszínvonalon éltek, amelynek tovább növelése érdekében követték el a bűncselekményeket, szándékosan adóeltitkolásra szövetkezve. A Gáspár házaspár nem tett részletes vallomást, de B. Attila sem beszélt arról, hová lett a pénz, amit bizonyíthatóan átutalt cége részére az RTL Klub, azt 43, majd 35 milliós tételben számlájáról fel is vette. A vádlott házaspár – Kolosi Péter, az RTL programigazgatójának tanúvallomása szerint – sohasem panaszkodott, hogy ingyen emberbaráti szeretetből dolgoztak 30 epizódban – fejtette ki az ügyész.

 

forrás és fotó: Scherer Zsuzsa - blikk.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1024 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 16. kedd 09:31

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.