Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Tömegek éjszakáztak a budapesti repülőtéren

Értékelés:
(0 szavazat)
A repülőtér közlése szerint a szokásos nyári forgalomnál 20 százalékkal több utas érkezett a légikikötőkbe a hétfőn véget ért 20. Sziget fesztivál és az Ozora Fesztivál miatt. Fesztiválozók tömegei töltötték az éjszakát a Budapest Airport 2. terminálján hétfőre virradóra, a várócsarnokban rögtönzött alvóhelyek kijelölésére volt szükség - közölte a Budapest Airport az MTI-vel. "Mára virradóra alig akadt szabad hely az érkezési szinten a 2B terminál sarkában vagy az indulási szinten mindkét galérián" - olvasható a közleményben.
Mint írták, a zsúfoltság részben annak az eredménye, hogy a korábbi évekhez képest, amikor még működött az 1. terminál, ahol elegendő zöldterület állt "a hamisítatlan woodstocki hangulatot teremtő fesztiválozók számára", az idén csak a 2. terminálról indultak járatok. "Különösen a diszkont légitársaságok arattak az elmúlt napokban, a járatok egy jó része 100 százalékos kihasználtsággal (azaz load-factorral) közlekedett" - olvasható a sajtóanyagban.

Az összegzés szerint az előző év tapasztalataiból kiindulva még két-három napig lehet nagyobb fesztiválozó közönségre számítani a budapesti repülőtéren. Az idén a nem végleges adatok szerint mintegy 380 ezren látogattak el a Sziget fesztiválra, a szervezők korábban az közölték, hogy a magyar és a külföldi vendégek aránya 50-50 százalék.

Forrás: www.hirado.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1371 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 14. kedd 13:58

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.