Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Kicsit későn érkeztem a heti mozibemutatókkal, de gondolom nem mindenki jutott el még a héten moziba. Ahogyan én sem! 
Jó szórakozást!

 

Egy szobalány naplója - francia-belga filmdráma, 2015

Célestine nem épp az a fajta lány, akit lehet csak úgy utasítgatni, de a sorsa miatt mégis rákényszerül az ilyen munkára. Szobalányként kezd el dolgozni egy vidéki nemesi családnál, ahol a ház ura a fiatal lányokat hajkurássza, míg az asszony igencsak nagyra hordja magát.

szobalány

 

Carol - amerikai dráma, 2015

Carol az 50-es évek New Yorkjában játszódó romantikus történet, ami egy házas nőről szól, aki megismerkedik egy bolti eladó lánnyal és ennek nyomán rájön, hogy nem igazán boldog a mostani helyzetével, sőt a lány iránt már több érzelmet táplál, mint a férje után.

carol

 

Norm, az északi - amerikai animációs film, 2016

Norm nem az a legvadabb jegesmedve, sőt a társai ki is tagadják e miatt és csak lemmingek barátkoznak vele. Az otthonát, az Északi-sarkot eközben pedig veszély fenyegeti, egy építésmágnás elhatározza, hogy turistaparadicsomot csinál a jégvilágból. Ezt, hogy megakadályozza a jámbor jegesmaci, elmegy New Yorkban, hogy lebeszélje az embereket erről a szörnyű ötletről.

norm-of-the-north-poster

 

Hogyan legyünk szinglik - amerikai romantikus vígjáték, 2016

Alice (Dakota Johnson) épp egy hosszú kapcsolaton van túl és nem tudja mi legyen vele, mint egyedülálló fiatal nő, ráadásul New Yorkban. Van egy barátnője, Robin (Rebel Wilson), aki épp a szingli életmódot műveli mesterien, és kap is az alkalmon, hogy bevezesse a barátnőjét az egyéjszakás kalandok világba.

How-to-be-single-movie-2016

 

Deadpool -amerikai akciófilm, 2016

A rengeteg szuperhőstől megtelt mozik után végre a rosszabb utat választók is megkapják a saját filmjüket. Az X-Menek közül Rozsomák után tán Deadpool az, aki a legnépszerűbb karakterek közé tartozik a szériában, bár ő nem mondható, hogy a jó oldalon csállingózna, ezért sokáig kétséges volt, hogy egy szóló filmmel jelentkezzen.
A trágár dumájú mutánst újra Ryan Reynolds alakítja, akit eredetileg az első Farkas filmben láthattunk, de egy új történetszálat kap majd a karakter, és el lehet felejteni a bevarrt szájú változatot.

Forrás: filmek.s9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 759 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. február 12. péntek 11:55

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.