Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Január, február, itt a nyár... Nagyon várom már! Január utolsó hete van már. Hogy jobban teljen az idő, egy kis mozicsemege a hétre.

A dán lány - angol-amerikai dráma, 2015

Einar Wegener és felesége dán képzőművészek. Az egyik alkalommal Einar felesége megkéri a férjét, hogy nőnek öltözve álljon modellt egy képhez. Einarnak módfelett tetszett, hogy női ruhákban pózolhat, ráadásul a róla készült képek igen népszerűek lettek. Mivel az emberek nem tudták, hogy valójában férfi van a képen, így Einar a feleségével nőnek öltözve jelent meg különböző rendezvényeken, mint Lili Elbe, amit nagyon is élvezett, és ekkor ébredhetett rá, hogy ő nem is férfi, hanem igazából nő. Végül már nem csak ruhákba öltözve, hanem testileg is nő akart lenni, így Lili volt az egyik első ember, akin nemátalakító műtétet hajtottak végre.

TheDanishGirl Hero

 

Nagyfater elszabadul - amerikai vígjáték, 2016

Jason (Zac Efron) nagy nap előtt áll, életének legfontosabb hölgyét veszi eleségül. Sajna közben meghal a nagyi és a nagypapit (Robert De Niro) elkíséri Floridába, aki persze rájön, hogy már nem sok van neki se hátra, így megpróbálja kiélni az életet, és azonnal kap is az alkalmon, amikor összefutnak néhány főiskolással, akik a nagy tavaszi bulira mennek.

home key art

 

A szoba - amerikai dráma, 2015

Az ötéves Jack egy kis szobában él az anyjával, mindvégig bezárva tartva. Az anyja, hogy a gyerek számára egyfajta boldogságot tudhasson közvetíteni, azt tanítja, hogy az a kis hely az egész világ és a fizikai korlátok ellenére pozitív életszemléletet nevel a fiúba. Egy nap az anyja kitalál egy szökési lehetőséget, de csak a fiú tud menni, aki így egy olyan világba csöppen, aminek létezéséről nem is tudott.

Breki, a békakirályfi - maláj-amerikai animációs film, 2014

Breki egy olyan kis béka az Amazonas mélyén, aki nem is szereti az ugrálást, se a vizet. Van egy mókuslány barátja, akivel nagy kalandra készül, ugyanis feltételezi, hogy ő egy királyi vér tagja.

ribbit

 

Viharlovagok - amerikai thriller, 2016

1952-ben New England partjainál a nagy viharban egy olajtanker kerül bajba. A harmincfős legénység kimenekítésére egy kis mentőhajót küldenek, kik az évszázad egyik legnagyobb vihara ellenére nem hagyják tengerbe veszni a bajbajutottakat.

Forrás: filmek.s9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 820 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.