Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Ez a hét bővelkedik új filmekben, nem fogunk unatkozni. Van itt minden: vígjáték, sportdráma, családi, akció.
Jó szórakozást!

Ha isten is úgy akarja - olasz vígjáték, 2015
Tommaso egy elismert szívsebész, aki a szakmájában a legnagyobbak közt van. Az otthoni élete azonban nem ilyen eredményes, ugyanis feleségével nem igazán van jóba, ráadásul az igazi problémát a fia okozza. Azt szeretné, hogy ő is az orvosi pályára lépjen, de egy nap a srác bejelenti, hogy otthagyja a sulit és pap szeretne lenni.

Gondolj rám - magyar vígjáték, 2016
Kern András a filmjében egy olyan orvost játszik, akiről kiderül, hogy nem sok van hátra már neki. Nem akarja, hogyha meghal, akkor a szerettei a hiányának fájdalmát érezzék, ezért direkt megutáltatja magát mindenkivel, akivel kapcsolatban áll.

03-765x415

Így jártam a mostohámmal - francia vígjáték, 2015
Violette a barátnőivel nyaral, ami alatt megismerkedik Jeannel, akivel a kezdeti nehézségek árán, de egymásba szeretnek. Jean ezek után a nőhöz költőzik, aki a fiatal felnőtt fiával, Loloval él együtt. A srácnak nem igazán jön be az anyja pasija, ezért elkezdi a kis harcát Jean ellen.

Creed – Apollo fia - amerikai sportdráma, 2015
Adonis (Michael B. Jordan) egy fiatal bokszoló, akinek az apja nem más, mint Apollo Creed, a volt ökölvívó sztár. A fiú sajnos nem találkozhatott apjával, mivel még a születése előtt meghalt. Mivel nagyon szeretne az apja nyomdokaiba járni, így tanítónak felkéri a nagy ellenfelét, Rocky Balboat (Sylvester Stallone).

michael-b-jordan-sylvester-stallone-creed-03-600x350

Alvin és a mókusok 4 – Mókás menet - amerikai vígjáték/családi film, 2015
A mókuskák gazdája, Dave nagy döntés előtt áll, meg szeretné kérni a barátnője kezét. Ez az elhatározás nagyon nem tetszik Alvinéknak, mivel így valószínűleg veszélyben lesz a jól megszokott életük. Ezért felkerekednek egy nagy utazásra Miamiba, hogy ott megakadályozzák a lánykérést.

alvin-road-chip

Pofázunk és végünk Miamiban 2. - amerikai akció-vígjáték, 2016
Kevin Hart és Ice Cube visszatérnek az atlantai sógorzsarupárként, kiknek most egy drogbárú után kell nyomozniuk, és a nyomok Miamiba vezetnek.

Ride-Along-2

Forrás: filmek.s9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 398 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. január 18. hétfő 10:16

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.