Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Boldog Új Évet kívánok először is mindenkinek! Új év, új filmek... Idén is jut minden hétre valami újdonság. Személy szerint le vagyok maradva a filmezéssel, de gyűjtögetem a címeket, egyszer sorra kerül minden, ami érdekel! Jó szórakozást!

Megjött apuci! - amerikai vígjáték, 2015

A visszafogottabb stílusú Bradnek (Will Farrell) van egy szép élete, egy csodás felesége és imádni való gyerekei, akik azonban vér szerint nem az övéi, de mégis úgy szereti őket, mintha a sajátjai volnának. Ezt az idillt azonban megbontja a vagányabb stílusú Dusty (Mark whalberg) felbukkanása, aki az igazi apa.

daddys home poster 2310 620 410 100

 

Aljas nyolcas - amerikai western, 2015

Tarantino egy újabb westernje, amiben a hideg és a bezártság lesz a főszerep. A sors úgy hozza, hogy egy hóvihar miatt egy wyomingi erdő közepén lévő faház fogadóban kénytelen meghúzódni néhány fejvadász. Egy ilyen kis helyen ennyi gazfickó nem biztos, hogy békésen megfér egymás mellett.

The-Hateful-Eight-poster--640x321

Forrás: filmek.s9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 399 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.