Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Így év vége felé sem maradunk újdonságok nélkül. A hétre jutott a Star Wars 7: Az ébredő Erő, amit már nagyon sokan vártak. Jó szórakozást!

Száva – A szív harcosa - orosz animációs film, 2015

Száva egy tízéves kisfiú, aki az anyjával él gy erdei faluban, amit azonban a hiénák megtámadnak. A fiúnak sikerül elmenekülnie, és így összetalálkozik egy fehér farkassal, aki az utolsó példánya azon állatoknak, akik régen még megvédték a falut. A farkas tudja miként lehet még megmenteni a falut a hiénáktól, így Szávával nekiindulnak a vadonnak, hogy megkeressék azt a hőst, aki megmentheti őket.

vmbMG4Ml

 

Hajnali láz - magyar film, 2015

Miklós nem egy adoniszi férfi. Azt találja ki, hogy sok ismeretlen lánynak el kezd leveleket írni. Akad is köztük egy, aki vissza is ír. A levelezés alapján úgy néz ki, hogy egymásra találnak, és a személyes találkozó eljövetel is bekövetkezhet, de Miklósnak eközben azzal kell szembesülnie, hogy halálos beteg, és már nem sok van hátra neki.

Hajnali láz-horgas kep2

 

Star Wars 7: Az ébredő Erő - amerikai sci-fi/fantasy, 2015

A klasszikus-trilógia után nagy kérdés volt, hogy miként is folyhatna tovább a történet. Regényformában több történet is megjelent, ámde Lucas a Jedi visszatér után 15 évvel egy előzmény-trilógiával folytatta a sorozatot, aminek a stílusa a rajongók egy nagy részét letörte. A Sithek bosszúja után a sorozat rajzfilmekkel bővült tovább, ami átkötőrészek voltak a II. és III. filmek közt.

SW-THE-FORCE-AWAKENS

 

Forrás: filmek.sg9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 367 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.