Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 20., szombat van. Boldog névnapot Fábián és Sebestyén nevű olvasóinknak! Holnap Ágnes napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

A héten csak két film érkezik a mozikba, viszont az előző hetek filmjeiből még lehet válogatni, ha valamelyiket még nem láttátok! Volt bőven: A szüfrazsett, a Kémek hídja, Az éjszakám a nappalod, Szemekbe zárt titkok Julia Roberts-sel, Dínó tesó, Krampusz...

 

A tenger szívében - amerikai kalandfilm, 2015

A sors 1820-ban az Essex bálnavadász hajót összehozta a legeslegnagyobb cettel, amit ember valaha láthatót. A küzdelemből a hajó legénysége jött ki rosszul és kilencven napon át hánykolódtak a tengeren. Ez egy igaz történeten alapul, aminek az eseményei adták Moby Dick legendájának megszületését is.

tenger mélye

 

Káosz karácsonyra - amerikai vígjáték, 2015

Charlotte Cooper és férje már nagyszülők és a gyermekeik már rég kirepültek a házból. Az egyetlen alkalom, hogy úra együtt lehessenek az a karácsony, ezért Charlotte mindent megtesz, hogy mindenki hazatérjen az ünnepekre, de az igazi gond az, hogy nem igazán kedvelik egymást a gyerekek és mindenki a saját útján akar menni.

káosz

Forrás: filmek.sg9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 341 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.