Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

A heti filmlista: Szemekbe zárt titkok Julia Roberts-sel, Dínó tesó, Krampusz így Mikulásra. Bár a gyerekemet nem vinném el rá. 

Szemekbe zárt titkok - amerikai thriller, 2015

Az egyik FBI nyomozócsapatot egy megölt lány holttestéhez hívják ki. Mikor megérkeznek a helyszínre, szembe találják magukat azzal, hogy az egyikőjük lánya a megölt lány. A tettest meg is találják, de bizonyítékok hiányában nem sikerül bíróság elé állítani.

Secret-in-Their-Eyes-Character-Posters-slice-1024x314

 

Krampusz - amerikai horror-vígjáték, 2015

Az év legcsodálatosabb napja eljő és ilyenkor a karácsony szeretett szellemében a családok összejönnek egy közös ünneplésre. Persze sokszor ez csak a látszat, és csupán egyfajta túlélni való kötelezettségnek élik meg a nem is oly kedvelt rokonokkal való találkozást. Egy ilyen családnak a tagja Max is, akinek elege van ebből és csalódik a karácsonyba. Ezt meg is hallják a sötét szellemek, és meg is látogatja őket a Krampusz, hogy megleckéztesse a családot, és ezzel az összefogásra kényszeríti őket, hogy a gonosz ellen egymásért harcoljanak.

Krampus-Poster

 

Dínó Tesó - amerikai animációs film, 2015

A Pixar mesefilmje azon gondolkodott el, hogy vajon mi történt volna, ha 65 millió éve az a bizonyos aszteroida elvéti az útját, és nem csapódik a földbe kihalásra ítélve a dinoszauruszokat. Azóta (ős)emberek és dinók együtt élnek, és a történet egy kisfiú és egy hosszú nyakú őshüllő barátságát és kalandját meséli el.

yayomg-the-good-dinosaur

Forrás: filmek.sg9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 328 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. december 02. szerda 11:05

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.