Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

A héten "csak" három új filmmel találkozhatunk a mozikban. A szüfrazsett, a Kémek hídja és Az éjszakám a nappalod, ami egy magyar film. Bár, ezzel a filmrajongóknak nem mondok sok újdonságot. Nagy reményekkel várjuk a bemutatóját!

A szüfrazsett - angol dráma, 2015

A XX. század elején Angliában elindul egy mozgalom, ami a nők egyenjogúságért küzd és utcai tüntetések indulnak, hogy ugyanolyan szavazati joggal rendelkezhessenek, mint a férfiak. A mosónőként dolgozó Maud egy ilyen utcai tüntetésbe keveredik bele. Először vonakodik az ilyen jellegű fellépéstől, de az életét végiggondolva, hogy miként is kezelik női mivoltát, ő is felkerekedik a mozgalom mellé.

SUFFRAGETTE

Kémek hídja - amerikai thriller, 2015

Steven Spielberg és Tom Hanks most egy hidegháború közepén zajló eseményt mesél el, amiben a CIA egy brooklyni ügyvédet kér meg, hogy tárgyaljon egy szovjetek által elfogott amerikai pilóta kiadatásáról.

NEfPP9aY64f6ig 2 a

Az éjszakám a nappalod - magyar komédia, 2015

Novák egy új életet él, nappal dolgozik, éjszaka pedig a budapesti éjbe veti bele magát. Szinte sosem alszik és mind ezt a barátnője mellett csinálja. Az egyik éjszakai kiruccanása során megismerkedik egy Volf nevű kisstílű bűnözővel, aki mindenféle stiklikkel akar meggazdagodni, és legújabb tervébe pedig be szeretné szervezni az új srácot.

maxresdefault

Forrás: filmek.s9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 300 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.