Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 22., csütörtök van. Boldog névnapot Gerzson nevű olvasóinknak! Holnap Alfréd napja lesz.

Ingyen szállítás nap és Zöld hétfő???!!!! Szuper!

Értékelés:
(0 szavazat)

Aki egy kicsit is ismeri az amerikai jeles napokat, annak minden bizonnyal sokat mond a Black Friday és a Cyber Monday kifejezés. A kereskedők és a vásárlók komoly várakozással tekintenek ezekre a napokra. Tavaly már itthon is megrendezték az Ingyen Szállítás Napot, de az idén még nagyobbat dobnának a hazai webáruházak.

Az USA-ban szeretnek nevet adni bizonyos napoknak, így született meg a Black Friday (fekete péntek) fogalma, mely hagyományosan a karácsonyi vásárlási szezon kezdetét jelenti, minden évben a Hálaadás utáni nap.

2006 óta az internetes kereskedőknek is van ilyen napjuk, akkor született meg a Cyber Monday, mely a Black Friday utáni első hétfő.

A fenti események mellett ma már nagyon népszerű a Free Shipping Day is, ez a nap az idén az USA-ban december 16-ára, míg Magyarországon december 15-re esik. A hagyományok szerint ez az utolsó nap, amikor a megrendelt termékek még karácsony előtt megérkeznek az ügyfelekhez, ráadásul ingyenes szállítással.

Magyarország is csatlakozott
Magyarországon 2010-ben rendezték meg először az Ingyenes Szállítás Napot, amikor összesen 241 hazai webáruház vállalta, hogy ingyenesen szállítja házhoz a megrendelt termékeket. A felmérések szerint ezen a napon a résztvevő webáruházak forgalma 5,63-szor volt nagyobb, mint egy normál decemberi napon.

Idén az Árukereső.hu-nak köszönhetően még több résztvevővel számolnak a szervezők. December 15-én jön a második Ingyen Szállítás Nap, melyre az akció honlapja (www.ingyenszallitasnap.hu) szerint már több száz hazai webáruház jelentkezett.
Az eseményhez kapcsolódóan zajlik egy nyereményjáték is, ahol közel 200 ajándékot sorsolnak ki a résztvevő webáruházak felajánlásainak köszönhetően.

Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője
Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett. további info: zoldhetfo.com

Forrás: ingyenszallitasnap.hu, zoldhetfo.com

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 523 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.