Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Black Friday előzetes

Értékelés:
(0 szavazat)

A Black Friday fekete és nem naracsszínű, feltették-e valaha ezt a kérdést, hogy vajon miért van ez így? Azt hinnék, hogy ez a kedvezményekből ered? Akkor miért nem piros színű? A válasz lehet sugalló, de nehéz azt kitalálni.

Az elnevezése 1966-ban keletkezett, Earl Apfekbaum, aki egy bélyeggyűjtő egy reklámban közölte, hogy a black friday nevet a philadelphiai rendőrség adta. A Fekete Péntek az év legfontosabb vásárlási szezon kezdete, az utcák zsúfoltak voltak az üzletek elött álló emberek miatt, akik arra vártak, hogy kedvezményesen tudjanak vásárolni.

Ahogyan észrevették azt, hogy a hálaadási nap után nagy sikernek örvendtek, elhatározták, hogy a black friday egy siker, és azzal sosem tapasztalhatnak kudarcot. A könyvelők pirossal jelölték vesztességet és feketével a profitot. A Black Friday nagyon jövedelmező és emiatt lett a színe fekete és emiatt szerzett pozitív konnotációt.

Bár a Black Friday fogalom világszerte ismert, és a vásárlók nagyon nehezen juthatnak hozzá a nagy kedvezményekhez, egyszer egy évben, emiatt erőszakok is előfordulhatnak. Továbbra is a Fekete Péntek marad globálisan az év legfontosabb kedvezmények kampánya.

Idén november 27-én lesz országszerte a Black Friday, viszont vannak akik már most, november 20-án tartják a Black Friday-t: Extreme Digital és a Fashiondays!! Hajrá!

Forrás: blackfiday.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 336 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.