Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Igen, igen... Megint kedd, megint Heti mozimustra. Ezen a héten a következőket láthatjuk: Fekete mise, A tengernél, A szerelem útán. A Pitt házaspár régen készített utoljára közös filmet, azért nagy várakozás előzi meg A tengernél című című drámájukat, amelynek forgatókönyvét Angelina írta, és ő a rendező is. Az érdeklődés már csak azért is élénk, mert a film egy házaspár érzelmi válságáról szól. Nemrégiben olyan hírek röppentek fel, hogy Pitték kapcsolatával sincs minden rendben, tehát úgy tűnik, az élet ismét utánozza a művészetet. Jó szórakozást, szép hetet kívánok!

Fekete mise - amerikai krimi, 2015

John Connolly (Joel Edgerton) és Whitey Bulger-t (Johnny Depp) együtt nőttek fel, majd útjaik ketté váltak. John az FBI-hoz került, Whitey pedig az ír maffia főnöke lett. 20 év után újra találkoznak. A ’70-es években járunk Dél-Bostonban. John FBI ügynök megkéri barátját az ír gengsztert Whitey-t, hogy működjön együtt az FBI-al, hogy kivonjanak a forgalomból egy közös ellenséget az olasz maffiát. Ám a dolgok nem a terv szerint alakulnak. Whitey miközben az FBI informátora volt, ezt felhasználva iktatta ki ellenségeit. A szövetségiek kezéből kicsúszik az irányítás, Whitey-nek pedig esélye lesz arra, hogy Boston alvilágának leghírlettebb alakjává váljon.

fekete mise

 

A tengernél - amerikai romantikus dráma, 2015

Angelina Jolie újabb rendezése egy amerikai házaspárról szól, akik Franciaországban töltenek el egy romantikusnak vélt nyaralást. Valójában a pár házassága romokban és hiába az idilli tengerpart és a többi nyaraló pár romantikaázása, a problémáik csak tovább gyűrűződnek.

tengernél

 

A szerelem útján - amerikai romantikus film, 2015

Brooke lekési az utolsó vonatot, így egy éjszakára New Yorkban ragad, ráadásul el is lopják a táskáját. Egy az állomáson serpetélő srác, Nick észreveszi és meg is szólítja a lányt és ráveszi, hogy ne egyedül, hanem vele töltse el az estét.

Forrás: filmek.sg9.hu
before

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 410 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. november 09. hétfő 16:24

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.