Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Pirner Alma a kamerák előtt szült

Értékelés:
(0 szavazat)

Pirner Alma lehetőséget kapott, hogy a SuperTV2 műsorában szerepelhessen férjével és kisfiukkal együtt. Kilenc hónapos terhes volt, amikor elkezdődött a forgatás.


Pirner Alma kilenc hónapos terhesen kezdte el forgatni az Édes Élet című sztárrealityt. Babája születése is jóformán a kamerák előtt zajlott. A kis család nem vállalt minden napra forgatást, szem előtt tartották a baba érdekeit.

Pirnera


"Amikor egy ilyen show-ban sze­repel valaki, vállalja, hogy sebezhető. Ez pedig erőssé tesz. Ráadásul ez a műsor egy kimozdulási lehetőség is egyben a szülés után, mert össze kell szednem ma­gam. Így nem tudok belesüppedni a hétköznapokba vagy itthon ülni napokig pizsamában. Mielőtt igent mondtunk, belenéztünk a korábbi szériába, megvitattuk, mire számíthatunk. Mi biztosan csak nyerünk ezzel a műsorral" - mondta a Borsnak Alma. "A férjem tévés szerkesztő, ezért pontosan tisztában van mindennel. Ha nem lenne az Édes Élet, valószínűleg alig látnám. Reggel el­menne dolgozni, késő este pedig hazaesne. Így azonban jóval többet lehet együtt a család, és ez nekem a legnagyobb öröm. Úgy érzem, lelkileg szükségem van arra, hogy a férjem folyamatosan mellettem legyen a gyermekünk életének első néhány hónapjában."

Forrás: borsonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 443 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 28. szerda 08:38

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.