Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Heti Mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Akik szeretnek moziba járni, igencsak jó dolguk van októberben. Minden hétre jut bőven az új filmekből. Tessék szemezgetni a következőkből, karonfogni mozistársunkat és kikapcsolódni egy kicsit!

LogIn - magyar thriller, 2015

Egy internetes társkeresőn annyira komolyan mennek az ismerkedések, hogy gyilkossággal végződnek végül a randik. A két áldozat egy-egy hozzátartozója elhatározza, hogy felkutatják azokat, akik e mögött állhatnak.

login

 

Az utaskísérő - amerikai vígjáték, 2015

Larry nem egy nagy agytröszt, sőt mindenki hominak hiszi, pedig igenis népszerű a nők körében. Mindig is pilóta szeretett volna lenni, de nincsenek meg hozzá a képességei, így utaskísérő lett. A cég modernizálni akar és robot utaskísérőket alkalmaznának, és Larryre hárul a feladat, hogy meggyőzze a vezetőséget, hogy az emberek még mindig jobbak, mint holmi robotok.

utaskísérő

 

Hókirálynő - orosz animációs film, 2012

Gerda és Kai egy varázsló gyermekei, akit régen elragadott a gonosz Hókirálynő, de ennyivel nem elégedett meg és évekkel később Kait is magával viszi. A lány ezt nem hagyja és felkerekedik, hogy megmentse a testvérét.

hókirálynő

 

Macbeth - angol-francia-amerikai filmdráma, 2015

Shakespeare egyik leghíresebb drámájának 2015-ös filmes feldolgozása. A történet egy skót királyról szól, aki a hatalmat kegyetlen módon szerezte meg és annak megtartásáért még inkább a véres tettek mezejére kell lépnie.

Macbeth

 

Libabőr - amerikai kalandfilm, 2015

Zach az anyjával egy új városba költöznek, és a szerencséjére a szomszédba egy csinos lány lakik, akinek ráadásul az apja egy híres író. R. L. Stine (Jack Black) horror történeteket szeret kitalálni, sőt van es egy különlegessége, mégpedig az általa megírt dolgok a valóságban is megteremtődnek, de mivel ezek szörnyű dolgok, így egy könyve zárta őket, amit persze Zackéknek sikerül kinyitniuk, és ezzel teret adva a szörnyeknek.

Forrás: filmek.s9.hu

libabőr

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 414 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 27. kedd 08:35

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.