Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Váli Alexandra a Fitparádé bajnoka!

Értékelés:
(0 szavazat)

A huszonnyolc éves Váli Alexandra élete első megmérettetésének a kontinens egyik legszínvonalasabb versenyét, a budapesti Fitparade Fitmodel Worldöt választotta. Először indult és rögtön száz gyönyörű lányt győzött le.

 – A középiskolában sporttagozatos osztályba jártam, Szolnokon. Atletizáltam, aerobikoztam. Ezekhez a kötelező dolgokhoz nem volt sok kedvem, de edzőterembe jártam – mesélte a Borsnak Alexandra.

– Januárban költöztem Pestre, és Besze Edinánál komolyabban elkezdtem edzeni. Ő mondta, hogy van esélyem, induljak ezen a versenyen. Nagyon erős volt a mezőny, a kategóriámban száz lány között álltam a színpadon. Ahogy hátulról visszafelé sorolták a helyezéseket, sok minden járt a fejemben. Hol az, hogy nyerek, hol pedig, hogy nem. Amikor az első helyezett volt már csak hátra, bíztam benne, hogy az én nevemet mondják ki. Alig hittem el. Utána minden kategória első helyezettje közül kihirdették az abszolút győztest, és az is én lettem. Ez óriá­si siker. A bajnokok bajnoka lesz a következő Fitparade ar­ca. Mivel a verseny nagyon későn ért vé­get, már minden bezárt, úgyhogy csupán egy óriási hamburgerrel, sült krumplival és zéró kólával ünnepeltünk, amire a pá­rom hívott meg, aki talán még ná­lam is boldogabb volt. Jutalmul a tél közepén elvisz Thai­földre nyaralni – mondta mosolyogva Alexandra.

Forrás: borsonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 425 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 26. hétfő 09:06

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.