Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Ismét eltelt egy hét, újabb filmek kerülnek a mozikba. Nem sokat fogunk nevetni a héten az új filmeken, de azért érdemes kikapcsolódásként beülni egy filmre.

 

Az utolsó boszorkányvadász - amerikai kalandfilm, 2015

Még a középkorban a boszorkányok félemlítették meg az emberiséget, és nagy háború fojt köztük. Az elpusztításukra boszorkányvadászokat képeztek ki, és köztük volt Kaulder (Vin Diesel) is, akinek sikerült a fúriák királynőjét megölnie, de ezzel a halhatatlanság átka szállt rá. Ma, amikor boszorkányok szinte nincsenek, Kaulder az utolsó vadász, de hívatását nem adja fel, mivel vannak olyanok, akik újra a boszorkányokat szeretnék a világra szabadítani.

boszorkányvadász

 

Az ételművész - amerikai dráma, 2015

Adam Jones (Bradley Cooper) igazi mesterszakács, fiatalon a sulit is otthagyta, hogy Párizsba költözzön és a szenvedélyének éljen. Az álma, hogy egy saját étterme legyen, ahol tényleg igazi különlegességekkel állhat elő. De egy ilyen álmot nem könnyű megvalósítani, pláne hogy van egy különcsége. Hiába a konyha ura, kész zsarnokként viselkedik ott, ráadásul ezzel sikerült kivívnia sokak nemtetszését, és ezzel inkább a bukás felé halad.

etelm

 

Sicario – A bérgyilkos - amerikai akció-thriller, 2015

Kate Macy (Emily Blunt) és csapata emberrablási ügyeken dolgozik az FBI-nál. Az egyik bevetésük során kapcsolatba kerülnek a Diaz klánnal, ami Mexikó egyik legerőszakosabb bűnbandája. Az ügy felderítése érdekében egy titkos akciót szerveznek Mexikóba, ahol ők már nem számítanak a törvény urainak, és ott már a saját túlélésük is kérdésesé válik.

sicario

 

Pan (3D) - amerikai kalandfilm/fantasy, 2015

J.M. Barrie klasszikusa a Pán Péter egy újabb filmes feldolgozást kap. A közismert történet egy árva fiúról szól, (Petikéről) akit ebben az újragondolt feldolgozásban a II. vh. idején elrabolnak a kalózok majd Sohaországba hurcolják. A fiúra kalandok, móka és kacagás de veszélyek is várnak majd, s az idő előrehaladtával rájön, hogy az ő sorsa az, hogy megmentse ezt a varázslatos helyet. A főgonoszt, a.k.a. Feketeszakáll, Hugh Jackman alakítja majd ami ígéretesnek tűnik. A jó Hook kapitányt, meg a későbbi kevésbé jó Hook kapitányt is Garrett Hedlund játssza, míg az árva fiúból hőssé váló Pán Péter szerepét Levi Miller vállalta.

 Pan

Forrás: filmek.s9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 319 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 10. szombat 12:29

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.