Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 22., csütörtök van. Boldog névnapot Gerzson nevű olvasóinknak! Holnap Alfréd napja lesz.

Heti mozimustra

Értékelés:
(0 szavazat)

Ismét eltelt egy hét, a mozikban újabb filmeket nézhetünk meg. Lássuk a rövid ismertetőket!

Mélyütés - amerikai dráma, 2015

Billy Hope (Jake Gyllenhaal) egy sikeres ökölvívó, aki mind a sport és mind a magánélet területén sikeres. Az álomszép élet mégis megtörik, mikor felesége elhalálozik és Billy így magába esik, elfordulnak tőle a barátai, kollégái és a gyerekét is el akarják venni. A padlóra kerül bokszoló hogy kilábaljon ebből az állapotból, újra nekivág az ökölvívásnak, megint felküzdve a létrán magát, hogy így visszanyerhesse azt, amit mind elvesztett.

mélyütés

 

Bíborhegy - amerikai horror, 2015

Guillermo del Toro XIX. században játszódó gótikus horrorjának főszereplője Edith Cushing (Mia Wasikowska) egy fiatal írónő, akinek a fejét elcsavarja egy vagyonos férfi. A nő oda is költözik a férfihoz, akinek a háza egy hatalmas családi öreg birtok, ami teli van titkokkal.

bíborhegy

 

Fák jú Tanár úr! 2 - német vígjáték, 2015

Zeki a tanári pályafutást választása után egy kicsit kezd a kezdeti lelkesedéséből veszíteni, mert a fiatalok okítása mégis csak nehezebb meló, mint bankokat rabolni. Ráadásul a suli igazgatónője egy új feladattal áll elő, mégpedig el kell vinni a gyerekeket egy komolyabb osztálykirándulásra a messzi Thaiföldre.

fákjú

 

Forrás: filmek.s9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 393 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 10. szombat 12:30

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.