Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 20., szombat van. Boldog névnapot Fábián és Sebestyén nevű olvasóinknak! Holnap Ágnes napja lesz.

Az első képek a harmadik Bridget Jones film forgatásáról

Értékelés:
(0 szavazat)

Nemrég még az is kérdéses volt, hogy egyáltalán elkészül-e a Bridget Jones naplójának harmadik része, ám azóta felgyorsultak az események, és itt vannak az első képek a forgatásról!

Pénteken jelent meg az első új kép Renée Zellwegerről Bridget Jonesként, azóta a film forgatása is javában zajlik. A cím eleve sejteti, miről fog szólni a film: Bridgetnek gyereke lesz. Az igaz, hogy a könyvben kettő is van neki, de a film nem a könyv szó szerinti adaptációja. Amikor megjelent a regény 2013-ban, nagy port kavart, hogy a regényben az írónő, Helen Fielding konkrétan elteszi láb alól Mark Darcyt, ezért a hatalmas felháborodás miatt úgy döntött, enged az indulatoknak, és –mindenki megnyugodhat –, feltámasztja. Mármint a filmben. Vagyis eleve nem hal meg.


Így Colin Firth ismét szerepel majd, az azonban már teljesen biztos, hogy a csapodár Danielt alakító Hugh Grant nem kap szerepet a filmben. Viszont lesz helyette Patrick Dempsey, aki már az Instagramjára is kiposztolta , mennyire élvezi az angliai forgatást a Pinewood Stúdióban, és imád Zellwegerrel és Colin Firthszel dolgozni. Állítólag Bridget új szerelmét alakítja majd (mi mást?), és jól felkavarja az újságírónő addig nyugodt életét.

bridget-1

bridget-2

bridget-3

Forrás: velvet.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 234 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 09. péntek 09:55

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.