Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Heti mozibemutatók - 2015 október 5-11.

Értékelés:
(0 szavazat)

A héten megjelenő filmek: Legenda, Kötéltánc, Sétáló agyhalottak, Victoria, Jurassic város. Lássunk egy kis bemutatást ezekből!

 

Legenda - angol film, 2015

A 60-as években a Kray-testvérek voltak a leghíresebb gengszterek London utcáin. Az ikerpárt Tom Hardy alakítja, melyek közül Reggie volt az, aki talpraesettebb és értelmesebb, egyben az éjszaka hercege, míg a másikuk, Ron elmegyógyintézetből szabadult és erőszakosabb jellemű.

 legenda

 

Kötéltánc - amerikai életrajzi film, 2015

Philippe Petit 1974-ben a Világkereskedelmi Központ két ikertornya közt egy kifeszített kábelen sétált végig 400 méter magasan, ráadásul ez mind illegálisan tette, engedély nélkül. Robert Zemekis egy 3D-re kiélezett filmet csinált az eseményről és annak felkészültéről.

 kötéltánc

 

Sétáló agyhalottak - amerikai horror vígjáték, 2015

Lincoln seriff egy kórházban ébred fel, és egy szörnyű világ várja. A zombik ellepték a várost és egy maroknyi túlélővel összefogva kell megmenekülnie a veszedelemből.

sétáló

 

Victoria - német thriller, 2015

Egy spanyol lány, aki Berlinben él, lemegy az egyik éjszaka bulizni. Összeakad is néhány sráccal és velük is tart, de végül így belekeveredik egy bankrablásba.A film különlegessége, hogy vágás nélkül vették fel az egész két órás történetet.

victoria

 

Jurassic város - amerikai thriller, 2013

Az Asylum stúdió újabb gyöngyszeme, aminek története szerint a kutatóknak sikerül életre keltenie a dinoszauruszukat, de az állatok kiszabadulnak Los Angeles utcáira.

jurassic


Forrás: http: filmek.s9.hu

Fotók: filmek.s9.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 608 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 07. szerda 06:39

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.