Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Négy igennel jutott tovább Király Viktor az Amerikai VOICE-ban

Értékelés:
(0 szavazat)

Király Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón, és bár azt nem árulhatta el, hogyan szerepelt, az nem lehetett véletlen, hogy Gwen Stefani bőszen dícsérte énekesünket.Király Viktor az előválogatón Marvin Gaye What’s Going On című dalát énekelte el, ami mind a négy zsűritagnál osztatlan sikert aratott és mind a négyen őt szerették volna a csapatukban tudni.

Elsőként Adam Levine, a Maroon 5 zenekar frontembere fordult meg, majd sorra a többiek: Blake Shelton, Pharrell Williams és Gwen Stefani.

A négy világsztár a The Voice 9. évadában egymásra licitált, hogy Viktor őt válassza. Adam Levine állva tapsolt, Gwen Stefani pedig a színpadon fogott kezett Viktorral, és közölte vele, hogy mivel ő az egyetlen nő a zsűriben, ezért dupla ereje van. Blake Shelton is beszállt a licitálásba, szerinte az idei évad végén, ezek lesz az újságok címlapjain: "The Victor of The Voice". Pharrell pedig azt méltatta, hogy nem csak a tökéletes hangját hallotta Viktornak, de érezte a személyiségét is a dalban és az előadásában.

The-Voice-belső

Király Viktor végül az őt elsőként választó Adam Levinet és csapatát választotta. Az énekes Facebook-oldalán angol és magyar nyelven is megköszönte mindenkinek a támogatást.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: est.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 273 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. szeptember 30. szerda 08:39

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.