Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Undorodott exbarátnője a Playboy-gurutól

Értékelés:
(0 szavazat)

Los Angeles — Holly Madison (35) mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a Playboy-villába, amit egy egyszerű meghívásnak köszönhetett. A Hawaiian Tropics egyik bikiniversenyén szúrta ki Hugh Hefner (89) egyik magánorvosa, aki meginvitálta egy exkluzív buliba, ahova szigorúan hálóruhában lehetett érkezni. Az első látogatását követően rendszeres vendége lett a Playboy-partiknak, egy évvel később pedig ajánlatot kapott, hogy költözzön be a villába, vagyis hamar beszippantotta a szexguru világa.

– A mai fejemmel legszívesebben felkiáltanék, hogy stop, és kimerevíteném az életemnek azt a 2001. augusztus végi pillanatát. Legszívesebben megmarkolnám annak a fiatal lánynak a vállát, és addig ráznám, amíg vissza nem tér a józan esze, majd az arcába üvölteném, hogy „Mi a fenét hittél?". Hef egy hírhedten züllött életű hetvenvalahány éves férfi volt (...). Ne vicceljünk már. Miért nem vetettem magam a legközelebbi kijárat felé? Ennél undorítóbb helyzet nem sok van (...). Ha barátnő leszek, akkor lesz hol laknom. Ha bekerülök a Playboy belső köreibe, az talán még a karrieremnek is ad egy lökést. Úgy éreztem, mintha a csillagok kezdenének jó irányba mutatni. Úgy döntöttem, hogy vállalom a kockázatot, és kiderítem, miről is szól ez a fura, legendás világ – írja könyvében Madison, aki boldogan cuccolt be a több ezer négyzetméteres palotába, ahol még csak saját szobája sem volt, osztoznia kellett Hefner többi ágyasával.

– Az első pár éjszakát a 3-as számú hálószobában töltöttem – ez volt az egyik legnagyobb vendégszoba a villában, három ággyal és egy külön fürdőszobával, de a többi vendégszobához hason­lóan ez is elég spártai volt (...). A villa nem volt mentes minden ármánytól és taktikázástól, és a barátnőknek rá kellett áldozniuk egy kis időt és energiát arra, hogy feljebb kerüljenek a szamárlétrán, ha bizonyos kiváltságokról volt szó, különös tekintettel a hálószobákra. Az olyan lányokat, akik megérkezésük után azonnal követelőzni kezdtek, „rámenősnek" vagy „hálátlannak" tartották.

belső

Hogy Holly melyik kategóriába tartozott, azt nem árulta el könyvében, de annyi bizonyos, hogy nem sokat kellett várnia egy saját hálóra, ahonnan már egyenes volt az út Hefner magán­lak­osztályába is.

Forrás: blikk.hu

Vásárold meg akciósan a naturshop.hu oldalán!

strongman

StrongMan kapszula nem csak férfiaknak!


Strong Man férfiaknak ajánlott termék!

Gyógynövény-kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Vásárold meg most a naturshopon!

Infó: Erdei Anita, tel.: 1/225-2753, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 388 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. szeptember 29. kedd 07:23

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.