Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 22., csütörtök van. Boldog névnapot Gerzson nevű olvasóinknak! Holnap Alfréd napja lesz.

Bódi Guszti: sosem láttam meztelenül Margót

Értékelés:
(0 szavazat)

A lovári hagyományok miatt Bódi Guszti még sosem látta meztelenül a feleségét. Margó áldozatokat is hoz, hogy együtt maradjon a család. Megdöbbentő titokról hullt le a lepel a Frizbi felvételén. Bódi Guszti és felesége, Margó arról beszélt, életmódot váltottak, de a test átalakítása mellett felszínre kerültek életük legféltettebb, egyebek között hálószobatitkai is.

– Hát, én még Margót meztelenül sem láttam, öregem! – fordult magából kikelve Hajdú Péterhez Guszti, felesége pedig magyarázattal is szolgált: – Nálunk ez nem szokás. Amióta a fiaim elmúltak tízévesek, engem bikiniben sem láttak. A bikini nekem csak anyagában különbözik a fehérneműtől – mondta, amire férje replikázott: – Na, igaz, hogy igaza van?

A mulatóskirálynő még felkelés után is ügyel arra, hogyan látja először a férje.

– Nálunk nincs olyan, hogy egy nő kócosan, az ágyból kimászva végigcsoszog a konyhán egy köntösben – mondta. – Felkelek szépen, megmosakszom, rendbe teszem a frizurámat, felöltözöm, és úgy viszem már ki a kávét Gusztinak. Nálunk ez így szokás – mondta.

A felvétel után Margó további titkokat is megosztott a Borssal, amelyekből talán az derül ki, az ő hagyományaik szerint élve miért oly ritka a válás.

– A legtöbb házasságot a barátnők teszik tönkre. A bajokkal hozzájuk fordulnak a nők, és telemagyarázzák egymás fejét. Nálunk épp ezért nincsenek barátnők, így csajos programok sem. A családon belül a nők összetartanak, összejárnak, de barátnők nincsenek – magyarázta Margó, aki kérdésünkre a hűtlenséggel kapcsolatban sejtelmes választ adott:

– A férfiak máshogy vannak programozva. Olyan ez, mint amikor én elmegyek egy cukrászda előtt, és megkívánok egy szelet sütit. Lehet, hogy bemegyek és megeszem, de ez a diétámat, a fogyókúrámat nem feltétlenül befolyásolja. Nem titok, vannak dolgok, amik felett szemet hunytam, ami Gusztit illeti. Én ugyanis véletlenül sem szeretném, ha a gyerekeimnek vasárnapi apukájuk lenne, meg osztozkodnánk, hogy akkor ez kié, meg azt ki viszi. Istenem, Guszti is megkívánta a sütit, egészségére! – magyarázta Margó.


Forrás: www.borsonline.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 356 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. szeptember 25. péntek 11:40

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.