Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Megérkezett a Borotalco Magyarországra!

Értékelés:
(0 szavazat)

Olaszország, Szlovénia, Ausztria és Svájc után végre hazánkba is megérkezett az összetéveszthetetlen, lágy, hintőporos illatú Borotalco! Az olasz hagyomány és minőség szimbólumává váló Borotalco esszenciája a mikrotalkum, mely optimális nedvszívó képessége mellett nyugtatja, frissíti, és bársonyosan puhává teszi a bőrt.

Az unisex illatú dezodorokból, tusfürdőkből és a klasszikus hintőporból álló Borotalco termékválaszték mostantól a DM áruházaiban kapható.

A mikrotalkum egy egyedi, finom állagú por, a természetben előforduló egyik legtisztább ásványi anyag, melyet a természetes talkum feldolgozásával hoznak létre. A talkum por sokoldalú felhasználhatósága és kiváló minősége széles körben ismert, mivel az így keletkező, nagyobb érintkezési felület optimálisabb nedvszívó képességet eredményez. A Borotalco testport 1878-ban egy apró firenzei patikában fejlesztette ki az angol gyógyszerész, Henry Roberts. Az üde illatú, finom szemcséjű, természetes talkumból kivont por már több mint 100 éve frissíti és nyugtatja a bőrt. A Borotalco 1904-ben a “bőrápolás legjobb testporaként” került bevezetésre Olaszországban. Sokrétű felhasználásának köszönhetően azonnal az egyik legnépszerűbb gyermek- és felnőtt testápolási termékké vált. Az 1990-es években a klasszikus hintőpor illat ihlette újabb Borotalco termékek kifejlesztését, tovább szélesítve ezzel a Borotalco márka kínálatát.

A Borotalco dezodorok mikronizált talkummal gondoskodnak az optimális izzadtságfelszívódásról 48 órán keresztül, továbbá antibakteriális hatással és egyedülálló, unisex talkum illattal bírnak. Az Borotalco Original  mellett Invisible változatban is kapható spray, golyós dezodor és stift formájában. Az Invisible speciális fejlesztés eredménye, mert csökkenti a sárga foltokat a világos, a fehér foltokat a sötét anyagokon, ráadásul az Invisible stift NEM tartalmaz alumínium sót. Termékeik közt megtaláljuk még a frissítő Borotalco tusfürdőt is, mely hidratáló összetevőivel és krémes állagával simábbá varázsolja bőrt, emellett gyengéden ápolja azt, megőrizve természetes pH értékét, továbbá a Borotalco hintőport, mely felszívja a felesleges nedvességet, kellemes szárazságérzetet hagy, miközben frissít és nyugtató hatású. Különösen alkalmas érzékeny bőrre, hiszen nem tömíti el a pórusokat. Felnőtteknek használatát fürdés vagy borotválkozás után ajánljuk, a babáknak pelenkacserét követően. Minden Borotalco termék bőrgyógyászatilag tesztelt és 0 % alkoholtartalmú (kivéve a 40 ml-es Borotalco Invisible stiftet), divatos és praktikus kiszerelésben kapható, mostantól a DM áruházaiban.


További részletek a www.borotalco.hu oldalon!

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 481 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. július 06. hétfő 11:25

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.