Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Sienna Miller lett a Vöslauer új arca!

Értékelés:
(0 szavazat)

„Aki fiatal akar maradni, annak korán kell kezdenie!” Az alábbi gondolat jegyében a fantasztikus színésznő, Sienna Miller képviseli majd a Vöslauert, Ausztria legkedveltebb ásványvizét, a következő két évben.

„Életöröm, stílus, egyéniség és öntudat. Ezek a kritériumok szerepeltek az új kampányarcunk kiválasztásánál.”- sorolja lelkesen Birgit Aichinger, a Vöslauer marketingvezetője. „Olyan személyiségeket keresünk, akik természetesek, autentikusak, és meg vagyunk győződve arról, hogy Sienna Miller személyében sok nő magára ismer majd.” A Vöslauer már korábban is foglalkoztatott prominens személyeket. Az utóbbi két évben Keira Knightley, Sienna Miller egyik legjobb barátnője volt a Vöslauer arca. Olyan hírességeket követett ebben a szerepben, mint Claudia Schiffer, Franzi van Almsick, Cindy Crawford, Anna Netrebko, Agyness Deyn és Nora von Waldstätten. A Vöslauert eddig mindig olyan erőt sugárzó nők képviselték, akiknek az életstílusa természetes és könnyed. Alfred Hudler, a Vöslauer elnöke jelen volt a forgatáson és személyesen megismerkedett az új Vöslauer-hölggyel. „Sienna Miller professzionális, barátságos, természetes és kellemes személyiség. Azokat az értékeket testesíti meg, amelyek számunkra is fontosak, önmagát adja és nem csak egy szerepet formál meg.”- nyilatkozta Alfred Hudler.

Voeslauer Kampagne Sienna Miller Aichinger Miller Hudler

Sienna modellkarrierje után, 2001-ben debütált a mozivásznon,. Dolgozott Jude Law-val volt, Daniel Craiggel és Heath Ledgerrel is. Jól átgondoltan választja ki a szerepeit, elmondása szerint a drámai életrajzi filmeket kedveli igazán. Jelenleg Bradley Cooperrel látható a mozikban az „Amerikai mesterlövész” című filmben. 2015/16-ban Sienna Miller összesen 8 filmmel jelentkezik.

Az új kampány kivitelezését a Demner, Merlick & Bergmann jegyzi. Rendezőnek Jan Wentzet, a híres TV reklámfilm-rendezőt kérték fel, Millert pedig a holland fényképésznő Annemarieke van Drimmelen fotózta. A kampány nagyméretű hirdetési felületeken és online is látható lesz. A reklámfilm április végétől lesz látható az osztrák televízióban, nemzetközi szinten pedig online felületeken. A filmben Sienna Miller ismerősei körében mutatkozik, akik szépségtrükkökről beszélgetnek. De, hogy mi Sienna szépségreceptje? Hamar kiderül: természetesen a Vöslauer ásványvíz!

A Vöslauer ásványvíz Bad Vöslauban ered, több mint 660 méter mélyről az alsó-ausztriai termálvíz régióból, mely Európában az egyik legmélyebb forrás. 15.000 év alatt mindenféle környezetkárosító hatástól védve értékes nyomelemekkel gazdagodott a forrásvíz, melynek különböző változatai közt mindenki megtalálja a kedvencét!

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 509 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. július 01. szerda 16:03

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.