Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Mesés program a Camponában

Értékelés:
(0 szavazat)

Május hetedikétől 3 héten keresztül, csütörtöktől szombatig ingyenes mesekönyv cserebere börzét hirdet a XXII. kerületi Campona Bevásárló- és Élményközpont, meseírók dedikálásával egybekötve. A börzén megmaradt köteteket a rendezvénysorozat végén a szervező a Csodalámpa Alapítványnak adományozza.


A mesék varázslatos világa minden gyermek fejlődésében kulcsfontosságú szerepet tölt be. A kitalált történetek játékos formában fejlesztenek olyan lényeges képességeket és készségeket, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekek szocializációjához és lelki-szellemi épüléséhez. Azonban még a legjobb mesék is unalmassá válhatnak a csöppségek számára egy idő után. Ezért a Campona egy remek kezdeményezés keretében segíti a szülőket abban, hogy a „kinőtt” könyveket elcserélhessék egy újra, vagy egy épp vágyott, de már nem kapható, más által leadott kötetre.

 campona1

A CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó által üzemeltetett Camponában, a Mese-csere könyvbörzén május 7. és 23. között minden héten csütörtöktől szombatig egy leadott könyvért cserébe egy más által odaajándékozott olvasmányt vihetnek haza a szülők és a gyerekek. A Libri könyvesbolt felajánlásának köszönhetően az érdeklődők akár új könyvre is csereberélhetnek, emellett pedig minden egyes leadott kötetért egy 500 Ft-os könyvkupont is kapnak ajándékba. A bevásárlóközpont kezdeményezéséhez meseírók is csatlakoznak, akik előre meghirdetett időpontokban kedves sorokkal dedikálják saját műveiket.

 

„A Camponában májusban minden hétvégén gyerekeknek szóló „mesés” programokkal várjuk az ide látogatókat. Kétgyermekes apaként úgy gondolom, ez a különleges Mese-csere könyvbörze nemcsak hasznos segítséget nyújt a szülőknek, de a gyerekeknek is jó móka: egyrészt pénztárca kímélő módon segíti a mesék beszerzését, másrészt pedig a kicsik saját maguk nézelődhetnek és válogathatnak a szebbnél szebb rajzokkal illusztrált mesekönyvek között a földszinti könyvesbolt előtti, külön erre az alkalomra berendezett mesekuckóban” – tette hozzá Kákosy Zsolt, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési vezetője.

 

A három hétvégén át tartó börze után a megmaradt könyveket a Campona és a Libri közösen a beteg gyermekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványnak ajándékozza, így mindenki hozzájárulhat a gyermekek életének szebbé varázslásához.


http://www.mmonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 763 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. május 08. péntek 13:29

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.