Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 22., csütörtök van. Boldog névnapot Gerzson nevű olvasóinknak! Holnap Alfréd napja lesz.

Gesztesi Károly gyermeki naivitásáról szólt az Összezárva Friderikusszal

Értékelés:
(0 szavazat)

A Jóban rosszbanból kiebrudalt színész horkolásgátlóval érkezett a műsorba, ivott, elérzékenyült, és sokat beszélt Liptai Klaudiáról. Fridi hisztis volt, elhízott és korpás a válla. Azok után, hogy a sajtóban megjelent híresztelések arról szóltak, hogy Gesztesi Károlynak alkoholproblémák miatt kellett távoznia a sorozatból és viharos gyorsasággal Barbinek Péter vette át a szerepét, a műsor első és legfontosabb kérdése az volt, vajon beszél-e az ügyről és fogyaszt-e szeszesitalt a műsorban. A válasz mindkettőre igen.

Fridi rövidre fogható, mégis hosszúra nyúló bevezetője után (déli 12 órától másnap déli 12 óráig lesz összezárva Gesztesivel egy garzonnak berendezett stúdióban) kb. 30 másodperc telt el, és máris pertut ittak. Friderikusz meg is állapította,

„Ha maga berúg, az nem lesz hír.”

 

Ilyen antré után igazán nem volt meglepő, hogy a műsorvezető nem kerülgette a forró kását, és rögvest rákérdezett, igaz, vagy sem, hogy italproblémák miatt kellett távoznia a sorozatból. Gesztesi ködösített, hebegett-habogott valami olyasmiről, hogy nem volt elég ideje arra, hogy játsszon a legkisebb fiával. Az idő múlásával és számtalan pohár rozé elfogyasztásával később azonban a színész coming outolt, bevallása szerint körül-belül

tízszer ment ˝fröccsösen˝ forgatni.

friderikusz

Friderikusz először magázódott, majd csakhamar átváltott tegező formulára. A műsorvezető szemlátomást felszedett néhány kilót (ezt Gesztesi is szóvá tette), korpás volt a válla, illetve hülye szóviccekkel operált:

„Hmm, vágódeszka. Ezt vajon Vágó Istvánról nevezték el?”

 

Néhány óra múltán ebéd készült, majd előkerültek az Összezárva Friderikusszal logóval felcímkézett pálinkák, majd a Liptai Claudiás történetek. Kiderült, hogy mind a mai napig az exnej a színész legjobb barátja, bár már nem szeretne tőle semmit.

 

A műsor kifejezetten egyenetlen volt, Fridi néhány epés beszólásán kívül („Minden út Claudiába vezet”) egy-egy blokkban mindig akadt valami, ami a műsort követően a bulvárlapoknak apropóul szolgál. Gesztesi elmondta, hogy félrelépéséből született az ötödik gyereke, majd kipróbálták a horkolásgátlóját, amitől Fridi majdnem „megfulladt”. Minden reklámblokk előtt volt közös énekelgetés, majd eljött az este. Gesztesi ekkorra már szentimentálisra itta magát, mesét mondott az elaludni készülő Friderikusznak, ám a szemlátomást már szintén nem túl józan műsorvezető hisztizett, hogy álmos, majd amikor a színész elkezdte A kis gyufaárus történetét, Fridi tüntetőleg hátat fordított neki. Így már nem láthatta, hogy Gesztesi megkönnyezi a mese végét.

 

Az éjszaka után vajon mivel indult a reggel?

Gesztesi ismét letolt egy pohár bort a reggelihez.

Ezt követően leszinkronizálták a Shreket, majd könnyes búcsú és vége a műsornak.

 

Mi derült ki belőle? Nagyjából annyi, hogy Friderikusz lekopírozta Papp Gergő Pimasz úr ottalszik című műsorát, azzal a különbséggel, hogy egy ismert arcot meginvitált a garzonstúdióba, majd együtt töltött vele 24 órát. Gesztesi öngólt rúgott a műsorral, hiszen a szerkesztőknek és a vágóknak sikerült erősíteni a róla kialakult képet: iszik, mint a kefekötő, érzelmileg még mindig nem vált el Liptai Claudiától, ráadásul végtelenül naiv is, ahogy kikotyog dolgokat a magánéletével kapcsolatban, és magát az egyik legjobb színésznek tartja (magán kívül még Harkány Endrét, Börcsök Enikőt, Eszenyi Enkikőt és Szabó Győzőt nevezte meg).

 

Azonban nemcsak Gesztesi rúgta tökön saját magát ezzel a műsorral, ugyanis ez a produktum biztosan nem kerül Friderikusz legjobbjai mögé. Lehet ez még érdekes vasárnap esti program, de egyelőre annál több kell, mint patikamérleggel kimért, odaszúrni akaró kérdések halmaza.

 

Dr. Hardlove

Forrás: http://tv.hir24.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 886 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. április 27. hétfő 12:30

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.