Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Jennifer Lopez ismét a legszűkebb ruhájába bújt

Értékelés:
(0 szavazat)
Az énekesnő Enrique Iglesiasszal fog fellépni a Dance Again világkörüli turnéján. A latin-amerikai származású énekesnő,Jennifer Lopez idén elérkezettnek látta az időt arra, hogy elindítsa nagyszabású világkörüli turnéját. A Dance Again című koncertsorozat Dél-Amerikában vette kezdetét, ősszel pedig Európába is ellátogat az énekesnő, akkor már Enrique Iglesiasszal kiegészülve.
Libanoni ruhatervező
Az már korábban nyilvánosságra került, hogy Jennifer Lopez világkörüli turnéján viselt ruháit egy libanoni ruhatervező, Zuhair Murad fogja tervezni. Sikerült is neki kellően merész darabokat kreálnia, az egyik ilyen ruhacsoda, amelyet Jennifer többek között panamai koncertjén viselt, egy testhezálló, gyöngyökkel díszített és kövekkel kirakott szerelés. A feszülős ruha teljesen kiadja a 42 éves énekesnő nőies alakját és formás fenekét - egyáltalán nem látszik rajta, hogy már kétgyermekes anyuka. Jennifer már korábban is hordott Murad által tervezett ruhákat, például a februári Oscar-díjátadóra választott krémszínű estélyi is a dizájner keze munkáját dicséri. „A Met Ballon viselt ruháját most is a szekrénye előtt tartja” - dicsekedett Murad egy interjúban.

Nem jegyezték el egymást

Jennifer Lopez karrierje mellett a magánéletben is sikeres mostanság: tavaly október óta alkot egy párt a nála 17 évvel fiatalabb Casper Smart táncossal. A hírek szerint Jennifer és kedvese a Dance Again című dalhoz készült videoklip forgatásán habarodtak egymásba. Bár az énekesnő ujján egy ideje egy új gyűrű csillog, a pár tagadja, hogy eljegyezték volna egymást, ami érthető, hiszen Lopez válását még nem mondták ki. Jennifer és a latin énekes, Marc Anthony 2004-ben házasodtak össze, ikergyermekeik pedig lassan négyévesek lesznek. A pár idén tavasszal adta be a válókeresetet.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1392 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. július 26. csütörtök 13:13

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.