Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Loptak is a celebektől a botrányba fulladt Story-gálán

Értékelés:
(1 szavazat)

Sok sztár már az estét sem várta meg a hazai celebvilág egyik legjelentősebb eseményén, a Story-gálán, amelyet egy bombariadó szakított meg, sőt, később kiderült, több lopás is történt a rendezvény helyszínéül szolgáló hotelben – írta a Blikk.

A 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gála idei két műsorvezetője, Szellő István és Demcsák Zsuzsa hamar hazament, de a beszámoló szerint az év televíziós férfi személyiségének megválasztott Majkát sem lehetett sokáig látni.

 

Jóval később kezdődött a vacsora is a bombariadó miatt, a lap szerint a jelenlévők arról beszéltek, nem kizárt, hogy valamelyik kitiltott korábbi vendég tréfálhatta meg az esemény szervezőit. A vendégeknek csak egy ideig volt módjuk a szórakozásra, alighogy elvonultak a kutyás tűzszerészek, még több biztonsági őr jelent meg a szállodában, ugyanis több lopás is történt.

 

Kökény Roland olimpiai bajnok kajakozónak eltűnt a hozzávetőleg 200 ezer forint értékű mobiltelefonja, de jött hír másik telefon eltűnéséről is, a gasztroműsorokból ismert Sági Szilárdnak pedig a kabátját lovasította meg valaki. Ő azt mondta, a kabátot beadta a ruhatárba, és onnan vihették el, a ruhatárban viszont azt állítják, nem volt ott a szakács kabátja.

 

A bombariadónak és a lopásoknak természetesen lesz következménye, sőt, a rendőrség már meg is kezdte a nyomozást a fenyegetés miatt, de gyanúsítottak egyelőre nincsenek.


Forrás: www.hvg.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 549 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.