Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

„Dr. Gombos”

Értékelés:
(0 szavazat)

Édesanyja betegsége miatt vállalta az új műsort Edina. Megható és megdöbbentő betegtörténetek a TV2 vadonatúj egészségügyi dokurealityjében. Gombos Edina minden héten egy beteg számára segít felkutatni a legkorszerűbb, tudományosan is igazolt terápiákat.

Most, hogy második gyermekét várja a műsorvezető, még nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy amíg csak lehet, megőrizze egészségét.
„A csodát nem elég várni, az egészségért és a gyógyulásért mindenkinek tennie is kell. Sajnos az én családomat sem kerülték el a betegségek. Édesanyám 6 évvel ezelőtt  egyik pillanatról a másikra rosszul lett, fél oldala teljesen lezsibbadt. Hatalmas pánik tört ki, azonnal hívtuk a mentőket. Kórházba szállították, ahol megállapították, hogy Stroke-ot kapott. Ma már tudjuk, hogy végzetes lehetett volna, ha azt hisszük, hogy minden magától elmúlik. Azóta is vannak megválaszolatlan kérdések, melyekre most biztosan választ kapok” – meséli a műsorvezető.

 

Az elmúlt 30-40 évben elképesztő mértékben nőtt a várható élettartam és javult az emberek életminősége, ezzel párhuzamosan azonban rengeteg megtévesztő és kétes hatékonyágú módszer ígér azonnali gyógyulást. Eligazodni szinte lehetetlen. Ebben segítenek az Egészség Klinika szakértői. A műsor Magyarország legismertebb, nemzetközileg is elismert orvosainak  bevonásával mutat be betegségtörténeteket, kiválasztott érintettek gyógyulását. Az így létrejött konzultáció pedig nem csak a műsorban szereplőknek segít, hanem a sorozat epizódjait követőknek is.    


„A komoly téma ellenére tele vagyok pozitív élményekkel. Túl vagyunk az első adás forgatásán, egy emlőrákkal küzdő fiatal nő gyógyulásában szeretnénk segíteni. Barbara esete remélem, hogy sok sorstársának lehet segítségére a küzdelemben. A későbbi részekben is olyan betegekkel keressük a megoldásokat a gyógyulásra, az életminőség javítására, vagy az élethossz akár több évvel való kitolására, akik néhány éve még reménykedni sem merhettek volna ilyesmiben. Nyíltan beszélünk a rák legtöbb fajtájáról, a szívelégtelenségről, az AIDS-ről, vagy a rettegett strokeról.” – avat be a részletekbe Edina.


Az Egészség Klinika a Több mint TestŐr című, emblematikus egészségmegőrző műsor készítőinek legújabb, saját fejlesztésű formátuma. Így november 22-től a TV2-n már szombaton is képernyőre kerülnek a leghatékonyabb innovatív gyógyító módszerek egy-egy beteg személyes történetén keresztül.   

Forrás: F. É.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 807 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. november 24. hétfő 13:36

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.