Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 20., szombat van. Boldog névnapot Fábián és Sebestyén nevű olvasóinknak! Holnap Ágnes napja lesz.

Megszületett Béres Alexandra kislánya

Értékelés:
(0 szavazat)

2014. október 9-én 10 óra után néhány perccel, megszületett Béres Alexandra második kislánya. A kisbaba időre jött a világra, 3400 grammal és a Flóra  keresztnevet kapta.

Dr. Bardóczy Zsolt a Róbert Károly Magánkórház szülész főorvosa, aki végigkísérte a terhességet, elmondta, hogy a szülés csodálatos nyugalomban zajlott és rövid ideig tartott.

 

Flóra és édesanyja jól van, az első gyermekágyas napokat a kórház családi szobájában, meghitt, háborítatlanságban töltik - olvasható a klinika Facebook oldalán.

 

A fitneszvilágbajnok március végén a közösségi oldalán osztotta meg a nagy örömhírt, hogy ismét babát vár. „Mivel nekünk természetes úton nem lehet gyermekünk, csak lombikprogrammal (ugyan nem első próbálkozásra), de nemrég kiderült, hogy ismét várandós vagyok. Krisztiánnal hihetetlenül boldogok vagyunk, hiszen bár vágytunk rá, tiszta szívünkből reméltük, nem volt biztos, hogy valaha is újra sikerülhet!" – nyilatkozta akkor.

 


Forrás: www.life.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 463 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.