Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 22., csütörtök van. Boldog névnapot Gerzson nevű olvasóinknak! Holnap Alfréd napja lesz.

Eurovízió: ötödik lett Kállay-Saunders András

Értékelés:
(0 szavazat)

Szombat este véget ért a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál: idén Kállay-Saunders András képviselte Magyarországot Koppenhágában. A Megasztár felfedezettje ötödik helyezést ért el a döntőben – ez minden idők második legjobb magyar eredménye az Eurovízión.

 

Szombat este véget ért a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál: a verseny (na meg a várható végeredmény) hetek óta lázban tartotta egész Európát. Mint ismeretes, Magyarországot idén Kállay-Saunders András képviselte Koppenhágában.

A Dal győztese korábban a Nők Lapja Cafénak elmesélte, hogy kezdetben sokan megpróbálták lebeszélni arról, hogy egy családon belüli erőszakról szóló dallal induljon, ő azonban csak magára és a megérzéseire hallgatott, és végül beküldte a Running című nótát. András egyébként – ahogy itthon – úgy kint is könnyedén vette az akadályokat, biztosan menetelt egészen a döntőig. Tolvai Renáta kedvese nemcsak a magyar közönséget varázsolta el a rendkívül komoly témát feszegető dalával, de a külföldieket és a sajtó képviselőit egyaránt.

 

Szombat délután a különböző internetes oldalakon (Facebook, YouTube, Twitter, stb.) csak úgy záporoztak a bejegyzések, András hivatalos közösségi oldalára is több száz biztató komment érkezett - nem csak magyaroktól. Ahogy a Facebook, úgy a Twitter is égett, már kora délután elkezdődtek a találgatások azzal kapcsolatosan, vajon ki lesz az idei Eurovízió nyertese. Míg egyesek csak az interneten bocsátkoztak találgatásokba, addig szép számmal voltak olyanok is, akik komoly pénzeket tettek kedvencükre a külföldi fogadóirodákban. A 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon végül Ausztria győzedelmeskedett a szakállas Conchita Wursttal, Kállay-Saunders András az ötödik helyet szerezte meg 143 ponttal. Az énekes ezzel minden idők második legjobb magyar eredményét tudhatja magánénak: Andrásnál csak anno Bayer Friderika ért el jobb helyezést, ő a negyedik lett 1994-ben. Tavaly Bye Alex a tizedik helyen végzett, míg Wolf Kati, akinek a dalához szintén nagy reményeket fűztünk, csak a 22. helyig jutott.

 

Forrás: http://www.nlcafe.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 642 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. május 13. kedd 14:56

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.