Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Jó szexre vágyom!

Értékelés:
(1 szavazat)
Minden harmadik nő számára semmi örömet sem jelent a szex! Szerencsére azért lehet ezen változtatni! Ha tanácsainkat megfogadja, boldoggá teheti kedvesét, és Ön számára is élvezetessé válhatnak az intim együttlétek.
A szex az időtöltés egyik legszebb formája. Legalábbis így hisszük. Ám a számok másról tanúskodnak. A felmérések szerint a nők több mint 40 százalékánál valami nincs rendben, mert semmi élvezetet nem találnak a szexben. Napjainkban sajnos nagyon kevesen elégedettek maradéktalanul szexuális életükkel! Ha változtatni szeretne, tartson velünk!

Éljünk szenvedélyesen!
- Az erotika a fejben kezdődik. Aki úgy gondolkodik, mint Sharon Stone, hasonló hatással lesz környezetére, mint a világsztár az Elemi ösztön című filmjében. A férfiaknak mindig csak AZ jár az eszükben! Na és? Kövessük példájukat! Aki napközben sokat gondol a szexre, annak teste - felgyorsult szívverésének és jobb keringésének köszönhetően - "felkészültebben" várja az estét. Az erotika legyen jelen hétköznapjainkban is ahelyett, hogy csak esetenként és esténként "ébresztgetnénk"! Ha napközben van néhány percünk, engedjük szabadjára fantáziánkat, képzeljünk el "forró" jeleneteket, viseljünk Sharon Stone-fehérneműt, vagyis semmit, s gondoljunk arra, milyen pikáns lehetőségek is adódhatnak ebből... Váljon meggyőződésünkké, hogy rendkívül szexisek, vonzóak vagyunk, mozgásunk kéjes! Az erotikus gondolatoknak ugyanolyan hatásuk van, mint a szerelemnek: kisugárzásunk senkit sem hagy hidegen. Amilyen gyakran csak tehetjük, kényeztessük magunkat például forró fürdővel, vagy luxus olajos masszázzsal! Ne feledjük, bőrünk legnagyobb érzékszervünk, érzékeink pedig a szexuálitáshoz vezető "ajtók"- nyissuk tehát ki azokat!Milyen gyakran élnek szexuális életet?

Tartós kapcsolatban együtt élő férfiak és nők válaszoltak
Hetente egyszer 52%
Hetente kétszer-háromszor 24%
Havonta kétszer 16%
Hetente több, mint háromszor 3%
Ritkábban, mint havi kétszer 5%

Az öndicséret szexuálisan vonzóvá tesz!
- Az ego igazol: aki önmagát kívánatosnak tartja, azt mások is megkívánják! Az önkritika felér egy szexuális öngyilkossággal! Mindannyian ismerünk olyan asszonyokat, akik Rubens szépségideáljának felelnének meg, mégis erotikát sugároznak. Titkuk: úgy szeretik önmagukat, amilyenek. Tehát: csodáljuk és kényeztessük csak bátran magunkat! Értékeljük bársonyos bőrünket ahelyett, hogy a felsőcombunkon lévő ráncokat számolgatnánk! Partnerünk bókjait pedig fenntartás nélkül, örömmel higgyük el! Szakítsunk az "ideális nő" képével! Senki, legkevésbé szerelmesünk várja el tőlünk, hogy Claudia Schifferre hasonlítsunk. Esetleg próbáljunk meg többet mozogni: a sport nemcsak kívülről tesz szexissé, hanem belülről is pozitív változásokat eredményez, ugyanis ösztönzi a szex-hormonok termelődését.

Milyen változásokra vágyunk?
Hosszabb előjáték: Nők: 47%, Férfiak: 19%
Több gyengédség: Nők: 40%, Férfiak: 18%
Többféle póz: Nők: 11%, Férfiak: 46%
Gyakoribb szex: Nők: 3%, Férfiak: 36%
Fantáziaképek alkalmazása a gyakorlatban: Nők: 17%, Férfiak: 25%
Szexuális játékszerek alkalmazása: Nők: 3%, Férfiak: 14%
Gyakoribb orális szex: Nők: 4%, Férfiak: 11%
Aktívabb partner: Nők: 1%, Férfiak: 10%Hatféle szexuális hangulatunk lehet!

- Keressük az újdonságokat, kísérletezzünk, és meglepve tapasztalhatjuk majd, hogy a sokféleség bennünk rejtőzik... A szexben is szükség van időről időre a megújulásra. Már a kicsiny változások is csodát tehetnek. A helyszín az ágy helyett legyen például a padló. Az éjszaka sötét leplén kívül a délutáni félhomályban is össze lehet bújni! A pszichológusok szerint hatféle szexuális hangulat létezik: a gyengéd, a játékos, a racionális, a lelki, a vad és a kéjes. Mindegyik másfajta együttlétben nyilvánul meg. A gyengédség gyertyafényt feltételez, a játékosság örömteli viháncolást. Az újfajta szexuális játékokban, módszerekben a vadság ideális helyszíne - mondjuk - a konyhaasztal... Hangulataink napjában többször is változhatnak. Figyeljünk befelé, hogy adott pillanatban éppen melyik dominál, s ennek megfelelően alakítsuk együttlétünket! Ezzel a módszerrel biztosan nem kopogtat be hozzánk a félelmetes unalom és egyhangúság.

Kedvenc testhelyzetek
Férfi felül (misszionáriuspóz): Nők: 31%, Férfiak: 8%
Nő felül (lovaglóhelyzet): Nők: 18%, Férfiak: 41%
Oldalról: Nők: 16%, Férfiak: 6%
Hátulról: Nők: 10%, Férfiak: 18%
Ülve: Nők: 8%, Férfiak: 5%
Állva: Nők: 1%, Férfiak: 4%
Egyéb: Nők: 16%, Férfiak: 18%

Kell egy kis egoizmus is!
- Az egoisták pontosan tudják, csak az nem rövidül meg, aki valamennyire önző! A nők azok, akik túlságosan is önzetlenek a szexben. Már kevéssel is beérik ahelyett, hogy mindent kérnének! Bármilyen megdöbbentően is hangzik: az ágy nem a jószívűség helyszíne. A pszichológusok szerint csak két önző ember az, aki egyidejűleg kedvét lelheti a szeretkezésben. Tehát ragaszkodjunk kívánságainkhoz ahelyett, hogy mindig partnerünk kedvét keresnénk csak azért, mert így jóval egyszerűbb, és gyorsabban túleshetünk rajta! Ha változtatni szeretnénk a pozíción, hát tegyük! Hogyha ő már a "célegyenesben" van, lassítsuk le! Ha nincs kedvünk az együttléthez, ne játsszuk meg magunkat, legyünk a másikkal őszinték - ez a jó szex egyik legfontosabb alapkövetelménye...

Forrás: Ideál Életmódmagazin


Az ideal.hu ajánlásával:

 

 CELSUS LIQUID 500 MG C-VITAMIN CSEPP

Újdonság!

A C-vitamin antioxidánsként védi a szervezetet a sejtkárosító hatásoktól. Fontos szerepe van az erek, a kötőszövetek, a csont, a bőr és a fogak egészséges fejlődésében és regenerációjában.

Vásárold meg a Naturshop.hu-n!

Info: 06 1 225 2753

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 3776 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 04. csütörtök 14:28

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Naturshop - Ajánló

  • tőzegáfonya


Naturshop - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.