Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Hogy lepd meg párodat Valentin napon?

Értékelés:
(0 szavazat)

Sokan imádják, sokan ellenzik, de mégis aktívan él már nálunk is a Valentin-nap, vagy Bálint-nap és sokan megpróbálják mindezt felhasználni arra, hogy ilyenkor még jobban kimutassák szeretetüket a másik felé. Lássunk néhány olyan Valentin-napi ötletet, amely nem a pénztárcánkat, csak a fantáziánkat erőlteti meg egy kicsit.

 

 

Ételek


A klasszikus női szerepek egyik alapja a főzés, és vitathatatlan tény, hogy mennyire jó érzés főzni annak, akit szeretünk.

Ezzel igazi örömet szerzünk neki különösen akkor, ha a kedvencét főzzük és azt a szokásosnál ünnepélyesebben vagy akár viccesebben tálaljuk.

 

 

Meglepetés

 

Egy apró meglepetés sokszor nagyobb örömet okoz a másiknak, mint egy komolyabb ajándék.

Éppen ezért a kedvenc édességét vagy akár egy szív formájúra vágott szendvicset is nyugodtan csempésszünk a táskájába, hogy megtalálhassa azt a munkahelyén

 

Programok

 

Aranyszabály, hogy a legjobb dolog, amit adhatunk egymásnak, az a közösen eltöltött idő, és ennek emléke.

Éppen ezért szervezzük meg, hogy Valentin-napon elmegyünk valahova kirándulni, vagy akár csak sétálunk egyet egy szép helyen, közösen.

 

Szabadidő

 

Nem kell romantikarombolónak tartani azt sem, ha a párunk egy kis csendre vágyik és arra, hogy egyedül lehessen.

Éppen ezért ha már napok óta azt látjuk, hogy erre van igazán szüksége, akkor adjunk szabadidőt neki ilyenkor. Akkor is, ha azt tévézéssel tölti el.

 

 

Üzenetek

 

A kedves, romantikus üzeneteket ugyan nem kell túlzásba vinni, mivel azzal sok férfit lehet kiüldözni a világból, néhány kedves mondat azonban nem jöhet rosszul.

Bátran tegyünk egy kis cetlit a táskájába, és írjuk rá, hogy legyen szép a napja, és hogy nagyon szeretjük.

 

 

Esti meglepetés

 

Persze kár lenne elfeledkezni az esti meglepetésről is. Feltétlenül vegyünk fel az alkalomhoz illő piros fehérneműt, vagy valami olyan darabot, amit imád rajtunk.

És persze kérdezzük meg, hogyan tudnánk még a kedvében járni!

 

 

Fűszerezzük meg a mindennapokat!

 

A Valentin-napnak nem kell a pénzről, az erőltetett meglepetésekről vagy a hosszú előkészületeket igénylő programokról szólnia.

Inkább tekintsünk rá úgy, mint egy kis fűszerre a mindennapok egyhangúságában és tegyük kicsit különlegessé a napot magunknak és a másiknak egyaránt!

 

Forrás: bien.hu

 

Az ideal.hu ajánlásával:

 

Selymes állagú, speciális kaviár- és aranytartalmú nappali krém, mely meggátolja a bőr párolgás útján történő túlzott nedvességvesztését. Ez a védelem egyben elősegíti a bőrben lezajló regeneráló folyamatokat. A bőr állaga finomabb és feszesebb képet mutat. Nagyon jó sminkalap.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 983 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 18. csütörtök 12:48

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Naturshop - Ajánló

  • tőzegáfonya


Naturshop - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.