Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 23., péntek van. Boldog névnapot Emőke nevű olvasóinknak! Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Hangulat alakító illatok

Értékelés:
(0 szavazat)

Talán nem is gondolnánk, de a reggel magunkra fújt parfüm nagyban befolyásolhatja hangulatunkat pozitív, de akár negatív irányba is. Íme, néhány illat, amely mindenképpen jó irányba terelhet bennünket borúsabb napjainkon.

 

 

Vanília
Ha nyugalomra és pozitív energiákra vágyunk, vaníliát is tartalmazó parfümöt, testpermetet használjunk, mert nyugtató, harmonizáló hatással rendelkezik.

 

Virágos illat
Ha úgy érezzük, hogy ma semmi nem jön össze, próbáljunk ki egy virágos kompozíciót, mert a virágos illatok örömet és boldogságot váltanak ki belőlünk. Talán azért mert a virágokról, a tavasz és a nyár képe jelenik meg, amely elűzi a szomorkás hangulatot.

 

Szantálfa
Önbizalmat és kiegyensúlyozottságot sugall, ezért azokra a napokra ajánljuk, amikor kevésbe hiszünk önmagunkban. Magabiztosságot és erőt szimbolizáló illat.

 

Gyümölcsillatok
Bohókás illatok, amelyek mosolyra fakaszthatnak bennünket. A bohémság, az élet szeretete árad a gyümölcsalapú parfümökből.

 

Forrás: lifemegazin.hu - Balázs Zsuzsanna

 

Az ideal.hu ajánlásával:

 

Most + 10% ajándékba (33 db kapszula)!

A termék a Q1 koenzim és a Q10 koenzim egyedülálló párosa, amely egyedi a világon. A készítményben lévő B1-Vitamin (tiamin) hozzájárulhat a szív és az idegrendszer megfelelő működéséhez, és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Vásárold meg a Naturshop.hu-n!

Info: 06 1 225 2753

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 609 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 18. csütörtök 13:18

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Naturshop - Ajánló

  • tőzegáfonya


Naturshop - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.