Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Kilencedik éve az egészségmegőrzésről szól az élete

Értékelés:
(1 szavazat)

Vámos Erika, a Több mint TestŐr műsorában hétről hétre olyan módszereket igyekszik összegyűjteni, melyek nem csak a haladó, hanem a kezdő életmódváltóknak is tanulságul szolgálhatnak.    


„Gyerekkoromban is jobban szerettem az almát, mint a csokit, így sosem jelentett lemondást a gyümölcsöt választani. Nekem elképzelhetetlen az, ha valakinek nem jelzi a szervezete, hogy mire van szüksége. A TestŐr műsorok forgatásakor és a mostani nagy kedvencemben a Coca-Cola Testébresztő TestŐr Team nyári műsorsorozatában megtapasztaltam, hogy sokan nincsenek ilyen szerencsés helyzetben, így nekik olyan ismeretanyaggal és személyre szabott módszerekkel próbálunk segíteni, amit könnyen átültetnek a hétköznapjaikba”- meséli a műsorvezető.
Erika szigorú elvek szerint táplálkozik, de ha azt veszi észre, hogy valamin változtatnia kell, akkor nem késlekedik változtatni.

„Több mint egy évtizede nem eszem húst, de jó egy éve belsőleg éreztem a hiányát, így újra eszem csirkét. Az étkezési szokásaim valamint a heti többszöri mozgás - kedvencem a nordic walking, télen is folyamatosan jártam az erdőt Nagykovácsi környékén, ahol élek – sokat segítenek abban, hogy elkerüljem a szív-és érrendszeri megbetegedéseket vagy az annak hírnökeként tartott jelentősebb túlsúlyt”- avat be életmódszokásaiba Vámos Erika.  

 

Erika és a műsor szakértői is azt képviselik, hogy apró lépéseket megtéve lehet csak tartós eredményt elérni. Tematikus epizódjaik sokszor kínálnak hagyományos vagy alternatív megoldást a legtöbb népbetegség megelőzésére.

„Mindig is fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy ugyan legtöbbször alternatív módszereket ismerhetnek meg nálunk, de a betegségek kezelésére a gyógyszer elhagyása kizárólag orvosi felügyelettel, tanácsra történhet. Büszke vagyok rá, hogy hosszú évek óta az egészségmegőrzés első számú hírnökének tartják a Több mint TestŐrt, követőink pedig nem hisznek el mindent, amiről azt mondja valaki, hogy segíthet.”– meséli a műsorvezető.

Az ország első számú TestŐre idei nyarát a forgatások végeztével a kertjében tölti. Míg korábban csak dísznövényeit gondozta, idén kis biokertészetet telepített, így minden zöldség és gyümölcs saját gazdálkodásából származik.  

 

(x)

Forrás: RelaxArt magazin

 

Az ideal.hu ajánlásával:

Ördögnyelv kivonat zöldteával 60 db kapszula

Az ördögnyelv-kivonat (glükomannán) és zöldtea-kivonat (Camellia sinensis) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testsúlycsökkentéshez.   A zöld tea hozzájárulhat a testtömeg csökkentő diéta eredményességéhez.

Vásárold meg most a naturshopon!

Infó: Erdei Anita, tel.: 1/225-2753, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 874 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. április 03. péntek 12:11

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Naturshop - Ajánló

  • tőzegáfonya


Naturshop - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.