Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés

Metodic módszer és a fogyás

Értékelés:
(0 szavazat)

Elgondolkodtak már azon, hogy van, aki többet eszik, mint Ön, mégsem hízik, és van, aki csak ránéz az ételre és máris hízott 2 kilót? Ez azért van, mert nem vagyunk egyformák. Nem lehet mindenkire ugyanazt a táplálkozási módszert „ráhúzni”. Ezért fulladnak kudarcba a különböző csoda diéták.

Minden ember szervezete egyedi ezért más- és más igényei vannak. A probléma akkor oldható meg sikerrel, ha megismerjük anyagcsere típusunkat.

diet1

Anyagcseretípusok

Az anyagcseretípus mérés lényege az emésztő-, ideg – és hormonrendszeri sajátosságok vizsgálata, figyelembe véve a vércsoportot is. Így egy „térkép” készül a szervezetről, amelyből kiderül, hogy mit kell enni ahhoz, hogy egészséges és energikus legyen az egyén.

A Metodic megfigyeléseik alapján, azt tapasztalták, hogy csak kevesen ismerik egyéni anyagcsere – sajátosságaikat, és így nem annak megfelelően táplálkoznak, ezért szinte minden ember egy felborult egyensúlyi állapottal küzd meg nap, mint nap. Ennek következménye az elhízás, a rossz közérzet, a depresszió, a fáradékonyság, vagy akár a hiperaktivitás és egyéb betegségek.

Anyagcseretípus mérés

Hogyan lehet kideríteni, hogy milyen anyagcsere típusba tartozik valaki, és szervezete számára mi a megfelelő táplálék?  A válasz: az anyagcseretípus méréssel.

A mérés a német szabadalmú EVA 3000 orvostechnikai eszköz segítségével történik, amit dr. Klaus D.Holzrichter orvos-természetgyógyász fejlesztett ki. A mérés során a gépben lévő tesztanyagokat egy csuklópánton keresztül elektromágneses impulzusok formájában bejuttatják a szervezetbe. Ezek  az impulzusok eljutnak a központi idegrendszerbe, ahol kiváltanak egy válaszreakciót, ami egy úgynevezett karhosszúság reflexben nyilvánul meg.

Ez azt jelenti, hogy a gép feltesz egy kérdést és az ember teste válasz reakciókat ad. A nyert értékeket betáplálják egy speciálisan kifejlesztett szoftverbe, amely segítségével elkészítik a személyre szabott táplálkozási programot és sportajánlást.

Érdemes tehát, a technika segítségével megtudni, milyen anyagcseretípusba tartozunk, és az ennek alapján kapott tanácsok alapján, végre egy olyan étrendet követni, ami valóban tartós fogyást, iletve testsúly megtartást eredményez.

Keressék fel bátran a Metodic központi, vagy franchise irodáit

Elérhetőség:

Kocsis Andrea- Dietetikus

Telefon: 06 30 389 9670

1116 Budapest, Fehérvári út 130. (Innovációs Park) földszint 8.

Telefon: 06 70 604 1295

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1282 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. augusztus 27. csütörtök 13:46

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.