Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Katalin hercegnőnek kisfia lesz?

Értékelés:
(0 szavazat)

Harry herceg a nagy boldogságtól nem bírta megába tartani a baba nemét és eljárt a szája. A herceg a barátainak véletlenül elmondta, hogy testvére, Vilmos és felesége, Katalin születendő gyermeke milyen nemű lesz...

 

Harry elárulta a nagy titkot. A herceg a barátainak azt mondta, hogy Vilmos és Katalin fiút várnak. Állítólag annyira boldog és izgatott, hogy nagybácsi lesz, hogy nem bírta magában tartani a baba nemét.

 

A hercegi pár hivatalosan még mindig nem árulta el, hogy fiú vagy lány lesz-e a trónörökös. Harry elszólása egybecseng azzal, hogy a hercegnő legutóbb kék babakocsit vásárolt. Korábban viszont Katalin száján az csúszott ki félig, hogy kislánya lesz. Még az sem dőlt el, hol fog szülni a hercegnő, de a hírek szerint két kórház van versenyben. Az egyik a Szent Mária kórház Paddingtonban, ahol Diana hercegnő egykor világra hozta Vilmost és Harryt. A másik opció pedig a Royal Berkshire kórház, amely Katalin és testvére, Pippa szülővárosában található.

 

Forrás: www.life.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1091 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. május 07. kedd 07:34

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.