Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Idegen mellékízű ételek az iskolai menzán

Értékelés:
(0 szavazat)

73 gyermekmenzán vizsgálódott a Nébih január óta, szinte mindenhol találtak kifogásolnivalót. Az ellenőrök kellemetlen mellékszagú, aromaszegény ételekkel találkoztak. Szinte az összes helyen talált kifogásolnivalót a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), amely január 18. óta 73 gyermekmenzán vizsgálódott - olvasható a Magyar Nemzetben. 

A lap csütörtöki számában a jegyzőkönyvekre hivatkozva azt írja: állott, aromaszegény, kellemetlen mellékszagot árasztó, illetve idegen mellékízű ételekkel találkoztak a hivatal szakemberei a vizsgálatokon.

A hivatal jelezte: azokon a helyeken, ahol nem megfelelő vagy átlag alatti értékelést kaptak a készételek, a későbbiekben ismételten mintát vesznek. A Nébih azt is kiemelte, hogy a vizsgálatok nem a közétkeztető cégek ellen irányulnak, közösen kell megtalálni és megszüntetni azokat az okokat, amelyek miatt a gyerekek nem fogyasztják el szívesen a menzai ebédet.


Forrás: www.origo.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 795 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 04. csütörtök 08:01

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.