Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Felfázás a terhesség alatt

Értékelés:
(0 szavazat)

Amikor egy nő felfázik, gyakrabban kell wc-re járnia, illetve ez fájdalommal is jár, mivel ilyenkor baktériumok is vannak a szervezetben, amelyek a babára nincsenek jó hatással. Elsősorban télen lehet könnyebben és hamarabb felfázni, sokan sajnos hajlamosak is erre, ezért rétegesen  kell öltözködni, és még véletlenül sem szabad hideg időben leülni egy padra, valamint mindig papucsban kell otthon is tartózkodni. Ezek apróságnak tűnnek, de sok kellemetlenségtől megóvhatnak minket!

 

 

Kismamaként sajnos könnyebben fel lehet fázni, és ezt rosszabbul is viselik a kismamák. Ha nem fordulnak időben orvoshoz a problémával, amellett hogy nagyon rosszul fogják magukat érezni, ekkor már valóban lehet tartani a vetéléstől vagy koraszüléstől. Ha olyan környezetben tartózkodunk, ahol tartósan hideg van, már a tünetek kialakulása előtt megelőzhetjük, hogy komolyabb probléma alakuljon ki. Igyunk sok folyadékot – amellett, hogy ez a terhesség alatt amúgy is természetes –, ilyenkor fogyaszthatunk több melegebb teát is. Ez sohasem árt. Öltözzünk rétegesen, melegen, húzzunk harisnyát és vegyünk vastag talpú cipőt, amiben nem fázik a lábunk. A derekunk semmi esetre se legyen kinn, különben borítékolni lehet, hogy valamit elkapunk. Takarózzunk vastag takaróval, és inkább vastag pizsamát vegyünk hálóing helyett. Viseljünk derékmelegítőt, ez még a hasat is plusz egy rétegben védi.

 

Nagyon vigyázzunk magunkra a várandósság hónapjaiban, mert attól függetlenül, hogy magunknak is kellemetlen napokat szerzünk, kockáztatjuk a babánk egészségét is.


Forrás: www.impulsermagazin.com

 

Az ideal.hu ajánlásával:

 

Tőzegáfonya kapszula

400 mg tőzegáfonya kapszula.

A Tőzegáfonya kapszulás termék amerikai ültetvényekről származó, frissen szüretelt, porított tiszta tőzegáfonyát tartalmaz.

Bővebben...

 

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 12914 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. január 10. csütörtök 15:49

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.