Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Apjuknak ítélték Bagosi Alexa gyermekeit

Értékelés:
(0 szavazat)

A bíróság döntése hallatán kis híján összeomlott a 2011-es X-Faktor sztárja, annak ellenére, hogy tudja: gyerekeinek most ez lesz a legjobb. Az énekesnő karrierje nem úgy indult be, ahogy ő azt korábban szerette volna -  most éppen munkanélküliként él Debrecenben.

 

Alexa körülbelül egy éve nem él együtt családjával, mert a tehetségkutató után Pestre költözött szerencsét próbálni - írja a Blikk. Az élete azonban nem úgy alakult, ahogyan elképzelte, így visszament Debrecenbe, és az éneklés mellett munkát vállalt. Dolgozott pultosként és recepciósként is.

 

Az énekesnő tervei ugyanis nem váltak valóra, karrierje nem indult be, sőt most éppen munkanélküliként él Debrecenben. Ennek ellenére reménykedik abban, hogy kitartó munkával újra egyenesbe tudja hozni magát, és visszakaphatja gyermekeit.

 

 

 

Bagosi Alexa (22) körülbelül egy éve nem él együtt családjával, ugyanis a tehetségkutató után Pestre költözött szerencsét próbálni. Az élete azonban nem úgy alakult, ahogyan elképzelte, ezért visszatért Debrecenbe, hogy közel legyen a kicsikhez. Az éneklés mellett munkát vállalt, volt, hogy pultozott, vagy éppen recepciósként dolgozott. Most munkanélküli, de álmát nem adta fel, nagy fába vágta a fejszéjét: saját dallal nevez be az Eurovíziós Dalfesztiválra.
 

– Nem egyszerű az élet, ezt már tudom. Valahogyan sosem úgy alakul, ahogyan az ember szeretné. Nekem az az álmom, hogy megéljek az éneklésből, és együtt legyek a gyerekeimmel, akik az apjuknál élnek, most már hivatalosan is. Rettentő nehéz azzal a tudattal élni, hogy nem én fektethetem le őket nap mint nap.

Persze boldog vagyok, hiszen amióta hazaköltöztem, többet lehetek velük – sóhajtott Alexa, aki mindent megtesz azért, hogy változtasson élethelyzetén.

 

– A környéken járok leginkább fellépni, de van, hogy Pestre, vagy még messzebb hívnak. Azt is megoldom, de mivel ez kiszámíthatatlan jövedelem, muszáj volt állást keresnem. Pultoztam, legutóbb pedig egy hotelban voltam a recepción. Most munkanélküli vagyok, az éneklésre, az Eurovízióra koncentrálok.

Úgy érzem, egy új életszakaszba léptem, s ez zeneileg is megmutatkozik: a dalom slágeresebb, felszabadultabb és poposabb, nem fogom a korábbi komolyabb vonalat erősíteni.

 

 

A pályázati anyaghoz készült fotókon is megmutatkozik a változás. Nagy reményekkel vágok neki a harcnak, mert nekem a családom a tét, szeretnék mindent megadni a gyerekeimnek, hogy egyszer majd büszkék legyenek rám! – szögezte le határozottan Alexa.

 

G. D. A.

 

Forrás: www.blikk.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1745 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. január 08. kedd 08:38

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.