Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 23., péntek van. Boldog névnapot Emőke nevű olvasóinknak! Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Kiderült, mi lesz Katalin és Vilmos gyermekének neve

Értékelés:
(0 szavazat)

Katalin hercegnő és Vilmos herceg a tragikus sorsú Diana hercegnőről szeretnék elnevezni gyermeküket, ha lányuk születik - legalábbis ezt állítja Katalin régi barátnője, akivel egy iskolába jártak.

 

Jessica Hay, a hercegnő valamikori iskolatársa azt állítja, hogy ha a hercegi párnak lánya születik, akkor egészen biztos, hogy a Diana nevet kapja majd. Jessica szerint Katalinnak mindig is tetszett a Diana név, és mikor még semmi köze nem volt Vilmoshoz, már akkor elhatározta, hogy így hívják majd a kislányát.

 

"A Diana név mindig is tetszett Katalinnak. Mindketten szerettek volna ikreket, és most a baráti körben az a szóbeszéd járja, hogy valóban ikreket vár. Ha egyikük fiú, a másik lány lenne, akkor valóra válhatna mindkettőjük álma" - nyilatkozta a Fansshare.com-nak Jessica.

 

Kate Middletonnak csillapíthatatlan terhességi hányás miatt 3 éjszakát kellett kórházban töltenie, de most már jobban van. Azt mondják, az étvágya kezd visszatérni, és már kifejezetten kérte, hogy hozzanak neki egzotikus papaya gyümölcsöt.

 

Naponta újabbnál újabb pletykák jelennek meg Kate gömbölyödő pocakjáról és terhességéről: a The Sun brit bulvárlap szerint a sorban a harmadik trónörökös július elején születhet, egészen pontosan július elsején, éppen Diana hercegnő, Vilmos anyjának születésnapján.

 

Bár a név még nem hivatalos, de a szóbeszéd nem járhat messze az igazságtól. 2010-ben, mikor Vilmos herceg és Kate Middleton még csak jegyespár voltak, Vilmos egy alkalommal elmondta, hogy első lányuk neve a Diana nevet kapja majd. "Így soha nem felejthetik el az édesanyámat" - mondta akkor a herceg.

 

Forrás: www.life.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 851 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. december 12. szerda 16:17

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.