Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Beperelte feleségét mert csúnya gyereket szült neki

Értékelés:
(1 szavazat)

A férfi állítólag szerette feleségét, gyermekük születése után viszont megváltozott minden. Nem hitt a szemének mikor meglátta gyermekét. Feldúlt apa beperelte feleségét azért mert ronda gyermeket szült neki. A férfi megnyerte a pert.

Az Észak-Kínai Jian Feng állítólag szeretette feleségét. Ám amikor végre gyerekük született hirtelen minden megváltozott, mert az utód különösen rondára sikeredett. A szörnyűséges kis Grincs szemlátomást egyikőjükre sem hasonlított. Feng, a feldúlt apa, nem hitt benne, hogy ő nemzette a csúfágot, úgyhogy apasági vizsgálatot kért.

 

Kiderült, hogy megcsalásról szó sincsen, Feng a rút kiskacsa vér szerinti apja, viszont a feleségének volt egy aprócska titka. Mielőtt megismerkedtek volna Fenggel csaknem 100.000 dollárt költött egy kis plasztikai beavatkozásokra.

 

Amint Feng előtt nyilvánvalóvá vált az igazság azonnal beperelte a nőt, családja aljas fondorlatának nevezve a plasztikai műtét sorozatot. Úgy érezte nyakába varták a nőt, mert ha tudta volna, milyen csúf volt korábban, nem akart volna gyermeket nemzeni vele. A bíró egyetértett a vádakkal, és 120.000 dollárnyi kártérítést ítélt meg a csőbehúzott apának.


Forrás: origo

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2895 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.