Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 21., szerda van. Boldog névnapot Benedek nevű olvasóinknak! Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Hétvégi programok

Értékelés:
(0 szavazat)

Itt a tavasz, programok mindenhol! Egy kis kedvcsináló a hétvégére! Ha az alábbiak nem nyernék el a tetszésüket, bátran üssék fel az internet lapjait... Bővelkedünk kikapcsolódási lehetőségekben. Kellemes hétvégét mindenkinek!

Párnacsata Nap - 2016. április 2. - 2016. április 2. - Budapest
Itt az ideje újra megtölteni egy teret élettel! Áprilisban ismét szállni fog a toll, készülnek majd a tollangyalok hiszen itt a Nemzetközi Párnacsata Nap! Gyülekező 15:00-tól!! Játékszabályok: 1. Puha párnát hozz! 2. Csak párnás embert üss! 3. A csata addig tart, ameddig tart. +1. A fotósokra vigyázz! Helyszín: Hősök tere

Böllhoff Tóparti Futóparti és Családi Fesztivál - 2016. április 3. - 2016. április 3. - Agárd
Itt a tavasz, szikrázik a nap, nyílnak a virágok, a természet újjáéledésével mi is könnyebben mozdulunk ki, sportolunk a szabadban. A Velencei-tó melletti Tóparti - Futóparti 11 éve indult, pont azzal az elhatározással, hogy ettől kezdve minden évben április első hétvégéje a futás és a szabadidősport szerelmeseié legyen. A Velencei-tó körüli futás a sportszerető barátok és családok jó hangulatú összejövetele, amely mára igazi élményeseménnyé nőtte ki magát.

Váci Tavaszi Fesztivál - 2016. április 1. - 2016. április 30. - Vác
A Váci Tavaszi Fesztivál 2002-ben indult útjára azzal a céllal, hogy tartalmas és színvonalas kikapcsolódási lehetőséget nyújtson az emberek számára teret adva az országosan ismert és elismert művészek mellett a helyi kulturális értékeknek is. A Fesztivál egy magas művészi színvonalat képviselő összművészeti programsorozat, melyben helyet kap a színház, a komoly- és könnyűzene, a tánc, az irodalom és a képzőművészet egyaránt.

Indiai íz-és egészségfesztivál - 2016. április 3. - 2016. április 3. - Budapest
Gasztronómia, életmód, egészség és önismeret. Idén 4. alkalommal rendezi meg a Lélek Palotája tavaszi fesztiválját. A tavasz az életigenlés évszaka, amikor befogadóbbakká válunk, változtatni akarunk, feléledünk teljes energiával téli álmunkból. 4. év, 4 téma egy helyen! Tarts velünk idei évben is egy rendhagyó fesztiválra! GASZTRONÓMIAI sátrunkban elsősorban az indiai konyhát mutatjuk be, számos kiváló szakács látványfőzésén keresztül, ahogy már megszokhattuk.

Mesekuckó - Sünis móka - 2016. április 2., szombat, 10:00 - Budapest, Vigyázó Sándor Művelődési Ház
Minden gyermek szereti a mesét, a diafilmek világa meg igazán különleges. A mesekuckóban mesélnek nektek kedves új és régi ismerősökről, a gyermekirodalom közkedvelt figuráiról. A diafilmezés után közösen elkészíthetitek kedvenc mesehőseiteket. A kuckóba várják szeretettel az ovisokat és kisiskolásokat.

Liszt Ferenc Kamarazenekar - Aranyfürt és három cselló - 2016. április 2., szombat, 11:00 - Budapest, Óbudai Társaskör
A Simon Izabella által megálmodott zenés délelőtt középpontjában a világhírű csellóművész, Steven Isserlis által feldolgozott Aranyfürt és a három medve című mese áll, melyre Anne Dudley komponált zenét. A műsor célja, hogy zeneművek, versek-mesék, festmények-rajzok segítségével a zene - irodalom-képzőművészet hármasával egy olyan varázsvilágba kalauzolja el a gyerekeket, amely történéseinek ők is aktív részesei lehetnek.

Csiribiri bolondos családi délután - 2016. április 2., szombat, 15:00 - Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria
Igazi tréfás mulatságban lehet részünk április első szombatján Pesthidegkúton. A hamisítatlan nevetésről a Bábakalács Bábszínház gondoskodik a Porondon a bolondom című előadásával, őket a Handabanda zenekar követi Bolondos dallamok című koncertjükkel. A 2009-ben alakult együttes célkitűzése, hogy a gyerekekkel megismertessék és megszerettessék az élő zene varázsát, valamint hogy megzenésített verseikkel kaput nyissanak a magyar irodalom kincsestára felé.

PöttyösLabda Családi Délelőtt - 2016. április 3., vasárnap, 10:00 - Budapest, Akvárium Klub
Gubás Gabi gyerekkoncerttel, ingyenes családi fotózással, játszósarokkal, arcfestéssel, csillám tetoválással, kreatív foglalkozásokkal és sok-sok más programmal várják a gyerekeket és szüleiket április 3-án vasárnap délelőtt az Akvárium Klubba. A vásári forgatagban is minden a gyerekekről szól: design baba- és gyerekruhákat, kiegészítőket, fejlesztő- és egyéb gyerekjátékokat, mesekönyveket, bio- és kézműves termékeket találtok, ha eljöttök!

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1842 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. március 31. csütörtök 22:05

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.