Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

Nagyszerű programok lesznek a hétvégén! Érdemes kutakodni az interneten, bábelőadások, mesejáték, mesemusical, jelmezversenyek, különböző fesztiválok kaptak helyet ezen a hétvégén! Az időjárás pedig... nem rossz!

15 éves a Kabóca Bábszínház - 2016. február 7. - 2016. február 14. - Veszprém
A veszprémi Kabóca Bábszínház 15 éve működik hivatásos bábszínházként. Ez alkalomból ünnepi rendezvénysorozattal készül a színház, amelyben igyekeznek minden érdeklődőnek izgalmas programokat kínálni.

Budapesti Mangalica Fesztivál - 2016. február 12. - 2016. február 14. - Budapest
A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvényen az érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel: sok esetben attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő. Csak a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból kikerült végtermék lehet jelen a rendezvényen, mely szakmai felügyeletét az egyesület garantálja.

Budapesti Halfesztivál - 2016. február 12. - 2016. február 14. - Budapest
A Budapesti Halfesztivál a Millenáris Parkba költözik. Európa legnagyobb halfesztiválja több mint százféle halétellel, különleges halfajtákkal, főzőversennyel, gyermekprogrammal, és könnyűzenei koncertekkel várja a látogatókat új helyszínen, a Millenáris Parkban február 12-től 14-ig. A fellépők között Caramel, Irigy Hónaljmirigy, Dobrády Ákos, 100 Folk Celsius és a Beatrice. A IV. Budapesti Halfesztivál 2016.

Csokoládéünnep a Szegeden az Árkádban - 2016. február 12. - 2016. február 13. - Szeged
A régió legnagyobb csokis őrülete 2016. február 12 és 13. között ismét Rátok vár! Amiért imádni fogjátok a fesztivált: Magyarország legkülönlegesebb, kézműves csoki-csodáival készülünk - még nagyobb választékban, még különlegesebb felhozatallal!

Békéscsabai Csokoládéfesztivál - 2016. február 13. - 2016. február 14. - Békéscsaba

Kaposvári Kolbásztöltő Fesztivál - 2016. február 13. - 2016. február 13. - Kaposvár
A frissen készült termékek a helyszínen megvásárolhatók, fogyaszthatók. A rendezvény ideje alatt bor- és pálinkakóstoló, valamint élőzene, jó hangulat és finom ízek várnak mindenkit. Időpont: Február 13. 8.00-12.00 óra

Gryllus Vilmos - Maszkabál - MOM Kulturális Központ - Budapest
Egy farsangi jelmezbál elevenedik meg a műsorban. A nyitány után sorba jönnek és bemutatkoznak a "jelmezbe öltözött" dalok: a varázsló és a banya, az ősember és a bohóc, a kéményseprő, a szerecsen, a páncélos lovag és a hétfejű sárkány. Gryllus Vilmos talán legvidámabb lemezének dalait hallgathatják-énekelhetik az egy órás műsorban a gyerekek, és persze a felnőttek is.

Farsangi jelmezverseny és Alma koncert - Savoya Park - Budapest
Nagyszabású farsangi jelmezverseny lesz február 13-án a Savoya Parkban. A maskarás gyerekeket Lajtai Kati énekesnő, Dombóvári Vanda műsorvezető és Kerekes József színész véleményezi, majd pontozza. A mostani megmérettetésen értékes nyereményekkel távozhatnak a dobogósok. A rendezvényt az Alma Együttes fellépése zárja.

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 953 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.