Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

Nagyon jó kis programok várnak mindenkit országszerte. Kellemes idő lesz, megfagyni nem fogunk. Jó szórakozást, szép hétvégét mindenkinek!

Miskolci Kocsonya Farsang - 2016. január 28. - 2016. január 31. - Miskolc

A Miskolci Kocsonya Farsang 2016. január 28 - 31. között kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac, népművészeti vásár.

Hófesztivál - 2016. január 28. - 2016. január 30. - Mátraszentistván

2016-ban is megrendezésre kerül az ország legnagyobb havas eseménye, a 3 napos Hófesztivál! Az ország legnagyobb sípályán lévő havas fesztiválját rendezik meg a Mátraszentistváni Síparkban. A hangulatról a folyamatos zene, a fellépő együttesek, gyerekprogramok gondoskodnak. A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést és a snowboardozást.

A Koffein Hétvégéje - 2016. január 29. - 2016. január 31. - Budapest

2016. január 8. Budapest A Koffein Éjszakája: 'maradj ébren velünk'. Egész napos városi programsorozat az ínyenceknek, az egyszerű ízek kedvelőinek, és minden koffein rajongónak több 100 helyszínen. Különleges kávék, teák és édességek, rengeteg tematikus és interaktív program a teázókban, kávézókban, és egyéb vendéglátó egységekben. Nem tudsz kávé nélkül élni? Elolvadsz a csokoládétól? Egy forró teánál nincs is jobb? Energiaital függő vagy? Több 100 esemény vár rád az ébrenlét éjszakáján!

Mackófesztivál - 2016. január 30. - 2016. február 2. - Budapest

2016-ban is megrendezik a hagyományos Mackófesztivált, idén január 30. és február 2. között várják izgalmas programokkal a mackók szerelmeseit. Brummogó bocsok számára a belépés 14 éves korig díjtalan! Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert

Visítástól vigadásig - nemesgörzsönyi böllérverseny és fesztivál - 2016. január 30. - 2016. január 30. - Nemesgörzsöny

A versenyprogramok reggel fél hattól kezdődnek, a szakértő zsűri elnöke Bede Róbert mesterszakács, a TV Paprika műsorvezetője. A rendezvény 9 órától veszi kezdetét helyi, térségi fellépők, például Greznár Zoltán és zenekara, Vadvirág Néptáncegyüttes és Borbély Mónika szórakoztatják a közönséget. A délelőtt folyamán a Holló Együttes gyermekműsorral szerepel, Papatyi Tóth Tündy pedig operett dalcsokorral kedveskedik az érdeklődőknek.

Farsang farka-vidám téltemetés - 2016. január 30. - 2016. január 30. - Tihany

A szokások és hiedelmek zömének szempontjából többnyire farsangvasárnap, farsanghétfő és húshagyókedd alkotja az igazi farsangot. A záró három napot " farsang farkának " is nevezik. A Tihanyi Téltemetés kedélyes farsang végi rendezvény. Január 30-án vidám maskarások vonulnak végig az utcákon a Visszhang-dombig, ahol Carneval herceg köszönti őket. A dombon menyegzőt tartanak, Carneval elveszi Tihany Szépét, minden pártában maradt helyi lány képviselőjét.

Velencei Karnevál a Velence Korzón - 2016. január 30. - 2016. január 30. - Velence

Velencei Karnevál a Velence Korzón 2016. január 30-án. Egész napos, fergeteges téltemető maskarás mulatság! Figyelem! Akár gyerek vagy, akár felnőtt, vegyél magadra ötletes jelmezt és abban gyere! Akinek nincs, annak sem kell elkeseredni, készíthet a Korzón kedvére való álarcot, maszkot. Program: 10.00-22.00 Kézműves vásár 10.00-16.00 Farsangi alkotóház - kiszebáb, trombita, papírálarc készítés 10.00-16.00 Velencei maszk készítés (térítési díj ellenében!)

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 854 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.