Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Intim torna egy új nézőpontból

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Hölgytársaim! A női hüvely a gyönyörök és a kínok kiapadhatatlan forrása is lehet, csak az a kérdés, hogy az élet naposabbik vagy árnyékosabbik oldalán foglalunk-e helyet. Ez pedig sokban rajtunk is múlik. Hogyan állunk önmagunkhoz, a társunkhoz, a gyermekeinkhez, sőt az egész életünkhöz.

Áldozatként érzékeljük magunkat, vagy az életét kézben tartani képes, cselekedni és változtatni tudó önálló nőként?


A nőiség megélése és az intim torna

Az ember sohasem tekinthető csak testnek vagy csak léleknek. A kettő csodálatos harmóniája dönti el, hogy boldogok, elégedettek vagy ennek éppen az ellenkezői leszünk. Mindkettőn lehet csiszolni, munkálkodni, és ez a folyamat egész életünkön át tart. A test jó közérzete visszahat a lelki egyensúlyra, és fordítva.


Én gyógytornászként a testtel foglalkozom, de a lélek jelenlétét sohasem hagyom figyelmen kívül. A nőgyógyászati problémák mindig jelzések betegségeknél mindig érdemes átgondolni, hogy milyen kilátástalannak, megoldhatatlannak tűnő problémák vannak a háttérben, amelyek hatására tartós megbántottságot, csalódottságot, leértékelődést él meg az érintett nő éppen nőként vagy anyaként. Hogyan ismétli meg a női rokonai – édesanya, nagymama, dédnagymama – sorsát?


A tudatalattiban zajló rejtett folyamatok testi síkon krónikus nőgyógyászati gyulladásokat, rendellenes vérzéseket, petefészek cisztákat, meddőséget, miómákat, daganatokat és még sorolhatnám…..mi mindent okozhatnak.


Testi lelki folyamatok és az intim torna

Az intim torna tanfolyamon, amikor 10 órában éppen azzal a tenyérnyi területtel foglalkozunk, amely az emberiség történetében (valljuk be) mindig meghatározó szerepet töltött be, sokszor komoly felismerések bukkannak fel a résztvevőkben. Az intim kérdéseket feltáró és megválaszoló kurzus a test kapuján keresztül mozgatja meg a lelki síkokat, és sok esetben régen “megkövesedett”, “eltemetett” emlékekre, helyzetekre ad felszabadító válaszokat, amelyeket a résztvevő maga tár fel önmagának a torna kapcsán.


Nincs olyan résztvevő, aki ne nyereségekkel zárná a kurzust. A női létre tudatosabban képesek tekinteni azok a nők, akik az intim torna tanfolyamot elvégzik, és megadják önmaguknak azt az esélyt, hogy a bonyolult női testi-lelki folyamataikat jobban megértsék és kezeljék.


Nem lelki kurzusról van mégsem szó, hiszen izomműködést, anatómiát, élettant – csupa testi folyamatot tapasztalnak és tanulnak a résztvevők szigorúan közérthető formában, mégis a testi folyamatokra, a tudatos megértésre a lélek is azonnal  rezonál. Fejlődik és kibontakozik általa. Így válunk mi mindannyian egyszerivé és megismételhetetlenné.


Vizionálok, egy olyan kultúrát, ahol a nők tisztában vannak a gáti –és kismedencei terület egészséges működésével, és felszabadultan, örömmel élik meg a női szerepeiket. Ehhez hathatósan hozzásegít az intim torna.


Szeretném ha megadnátok magatoknak, a barátnőiteknek, és a családtagjaitoknak egy ilyen kibontakozás lehetőségét és boldogságát. Ajándékozzatok idén tudást és élményt!


Intim torna tanfolyamok januárban:
szerdák: jan.13., 20, 27, febr.03. 9:00 – 11:30
4 alkalom 2,5 órás foglalkozás

szombatok: jan. 23., jan.30., febr.06. 10:30 – 13:50
3 alkalom 3 óra 20 perces foglalkozás

Részvételi díj: Csak a nőknek klub kedvezménnyel: 21 600 Ft.

December 20-ig történő befizetés esetén: 19 200 Ft.

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 397 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.