Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

A szinte minden városban megtalálható Adventi vásárok mellett számos egyéb programmal várják az érdeklődöket az alábbi ünnepeken, versenyeken, fesztiválokon.

Forralt bor és Kolbász ünnep - 2015. december 12. - 2015. december 12. - Paks
Idén is megrendezésre kerül a Forralt bor és Kolbász ünnep Pakson a Sárgödör téren. A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén nagyobb és még hangulatosabban felöltöztetett rendezvényhelyszínnl várunk mindenkit. A rendezvényen megtalálható lesz a forralt bor, forró csoki, tea. sült gesztenye, hurka és kolbász is. Helyszín: Paks, Sárgödör tér

Adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár Gyenesdiáson - 2015. december 12. - 2015. december 13. - Gyenesdiás
Adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár a Balatonnál, Gyenesdiáson. A Turisztikai Egyesület hagyományaihoz híven megrendezi népszerű adventi gesztenyesütését és vásárát, melyre a vendégeket lélekmelegítő műsorokkal és ízletes finomságokkal várják.

Édes Álmok Pitesütő Verseny - 2015. december 12. - 2015. december 12. - Budapest
Harmadszorra keresik a város legjobb pitéjét! Idén még lesz egy verseny, december 12-én a Müszi-ben várnak mindenkit 15 órától! (Corvin Áruház, harmadik emelet, belépés a fekete ajtónk, a Gyros-os mellett.

Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál - 2015. december 11. - 2015. december 13. - Gyula
Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál 2015. Három nap, amikor minden a mézről szól. Mézeskalácsosság, méhészet, gasztronómiai élmények és turisztikai látványosság várja az érdeklődőket, idén nyolcadik alkalommal. Egy hosszú hétvégén át, számtalan helyszínen, csábítják a látogatókat mézédes élvezetekre. Méz, mézeskalács, cukrászati különlegességek bemutatója, kóstolása és vására. Itt még Jancsi és Juliska is elcsodálkozna.

Nemzetközi Betlehemes Találkozó - 2015. december 11. - 2015. december 13. - Debrecen
A Debreceni Művelődési Központ 2015-ben is megrendezi a Nemzetközi Betlehemes Találkozót, mely a korábbi helyszínek után Debrecenben talált otthonra. A december 11 és 13 között megtartott rendezvény hagyományosan a Kárpát-medencében élő magyar hagyományőrző csoportok téli ünnepköri játékainak egyik legrangosabb hazai szemléje. A debreceni betlehemes találkozó Szellemi kulturális örökség lett, miután bekerült a szellemi kulturális örökség jó gyakorlatok regiszterébe.

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 390 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.