Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

Természetesen a legfőbb program a hétvégén a Mikulás várása. De amíg megérkezik, ellátogathatunk egy csomó programra országszerte. Mikulásgyár, Fényvillamos Budapesten, Debrecenben és Miskolcon is.

Boomerang Télapó Expressz - 2015. december 4. - 2015. december 6. - Budapest
Boomerang Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba 2015. december 4-én, 5-én és 6-án. A tradicionálisnak mondható Boomerang Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december elején.

MikulásGyár - 2015. december 4. - 2015. december 20. - Budapest
A MikulásGyárba évről-évre egyre többen jelentkeznek önkéntesnek. Sokan kifejezetten a MikulásGyár miatt jönnek Magyarországra a karácsonyi időszakban. Ausztráliából, Kínából, USA-ból és Európa több országából is érkeznek segíteni, csomagolni. Nagy szolgálatot tesznek a MikulásGyárnak, s ezáltal az adományozottaknak. Információk A MikulásGyár 2015. december 4. és 20. között tart nyitva, minden nap 10 és 20 óra között.

Ünnepváró Vásár a Corvin téren - 2015. december 4. - 2015. december 6. - Budapest
Hagyományok Háza és a Népművészeti Egyesületek Szövetsége idén harmadszor rendezi meg ünnepváró programsorozatát, amelynek keretében december elején adventi hangulatot varázsolunk a Corvin térre és a Budai Vigadóba. Az ünnepre feldíszített Corvin téren a népi iparművészek mellett kézműves szakiskolák és fogyatékkal élők által készített, szakmailag ellenőrzött kézműves termékeket árusító cégek, civil szervezetek portékái is megvásárolhatók lesznek.

Flora virágfesztivál - 2015. december 4. - 2015. december 6. - Kecel
A FLORA Virágfesztivál az 1980-as években indult Kecelen, lehetőséget biztosítva a helyi virágkertészetek bemutatkozására. Pár év alatt országos hírű fesztivállá nőtte ki magát, látogatóinak száma napjainkban közel tízezer fő. Az esemény alapötletét főként szakmai szempontok adták: a kiállítás lehetőséget teremt a kis- és nagytermelők, kereskedők bemutatkozására, üzletkötésre, árusításra, a vásárlókkal való közvetlen kapcsolattartásra.

Fényvillamos - 2015. december 4. - 2015. december 31.
Péntek délután hetedik alkalommal is elindítják a fővárosban a fényvillamost. A különleges UV-villamosokra 3500 méter fényfüzért aggattak fel, amin 39 200 LED izzó világít majd. A villamos pontos menetrendjét pénteken ismertetik. A fényvillamos az elmúlt években hétköznaponként a 19-es és a 14-es, hétvégén és ünnepnapokon pedig a 2-es villamos vonalán közlekedett, normál díjszabással.

Forraltborfőző-verseny Badacsonyban - 2015. december 5. - 2015. december 5.
Badacsonytördemicen a hagyományoknak megfelelően versenyre hívják a forralt borok készítőinek legjobbjait, és természetesen a forralt bort kedvelő vendégeket. A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és a környékbeli gazdák vására színesíti.

Playkid - Mikulás hétvége - 2015. december 5. - 2015. december 6. - Budapest
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megszervezik a PlayKID - Minimax Mikulás hétvégét december 5-én és 6-án a Millenáris D csarnokában. Két nap, mely felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sok színvonalas és élménnyel teli programmal és változatos zenei felhozatallal várnak mindenkit, főszerepben a Mikulással, valamint a karácsonyi készülődéssel.

Adventi Vasútmodell Kiállítás - 2015. december 5. - 2015. december 6. - Budapest
A Mikulás és A Játékkészítő sztárjai idén is vasúton érkeznek a Gellért Hotel színfalai közé! Advent második hétvégéjén rendkívüli élményt kínáló programsorozattal várja szállodánk a gyerekeket és nosztalgiázni vágyó szüleiket.

Mikulás Ünnepség a Csokoládé Múzeumban - 2015. december 5. - Budapest
Az énekszóra felébred álmából a Mikulás, puttonyával beballag a pompás barokk terembe. A gyerekek és felnőttek nagy örömére feneketlen zsákjából ajándékcsomagokat vesz elő és ad át a vendégeknek. De mielőtt a csengő megszólal, rövid sétát teszünk a csokoládék terén, csokoládékóstolóval, készítéssel. Mikulás amint meghallja a gyerekek énekét, kinyitja szemét és bekopog az ünnepi díszbe öltöztetett Lovagterembe.

Nickelodeon hajó - 2015. december 5. - 2016. január 3. - Budapest
Látványos játszóhajóra hívja a gyerekeket a Nickelodeon. Hatalmas SpongyaBobbal díszített úszó játszóhajóval várja a gyerekeket az ünnepi időszakban a Nickelodeon. A kicsik és szüleik december 5-től a Dunán köröző Nick hajón találkozhatnak kedvenc tévéműsoraik szereplőivel, és rengeteg programmal várják őket. A hajó minden hétvégén délelőtt indul a budapesti Batthyány téri Silverline kikötőből.

Zöld Mikulás a Hortobágyon - 2015. december 5. - 2015. december 6. - Hortobágy
A Hortobágy-halastavi Kisvasút átalakul Mikulásvonattá. A gyerekek a Zöld Mikulás házáig úgy juthatnak el, ha a kisvonat megállóhelyén a rájuk váró játékos feladatokat teljesítik. A jól megérdemelt munka gyümölcse a Zöld Mikulás Zöld csomagja. Előzetes bejelentkezés szükséges. Ár: 2000,- Ft/fő

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 380 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.